DrBeyk Amsterdam

GROOT... door klein te blijven
webshop
Cargobike Factory
CaGo Bike
urban arrow bakfiets onderhoud reparatie
Cube cargo
Bullitt bike
YOONIT_bikes_logo
Bike43 longtail moederfiets

Onze Bakfiets Merken

Kwaliteit op de eerste plaats.

Ervaring heeft ons geleerd geen concessies te doen op kwaliteit. Wij zijn uiterst selectief in de keuze van onze producten en verkopen uitsluitend premium bakfietsen. Goede producten en goede service maken klanten blij, en dat is wat ons weer blij maakt.  Wij zijn bevoorrecht om prachtige bakfietsen te mogen leveren van producenten waar wij warme banden mee onderhouden. Groei, aantallen en winstbejag zijn niet onze ambitie. Wij doen waar onze passie ligt, dat is voor ons wat telt!

01

B U L L I T T

De Bullitt van LARRY VS HARRY is van begin af aan onze passie. Een sportieve bakfiets waar je mee voor de dag kunt komen. Hij is snel en super licht maar je moet daardoor wel wat concessies doen op gebied van laadruimte.

De Urban Arrow Family of Cargo, wie kent hem inmiddels niet? Een echt Nederlands product. Sterk, degelijk, betrouwbaar, waardevast en super fuctioneel. Door de ‘omafiets’ zithouding kan iedereen er makkelijk op fietsen.

De Rolls Royce onder de bakfietsen. Deze bakfiets is echt anders dan de rest. Met comfort en veiligheid op de eerste plaats onderscheid deze bakfiets zich echt van zijn soortgenoten. CaGo heeft bakfietsen weer naar een heel nieuw level gebracht.

04

Carla Cargo

Met een Carla Cargo (bak-) fiets aanhanger kan je echt bijna alles vervoeren. Deze Duitse firma heeft de laadcapaciteit van een fiets tot een absoluut maximum verhoogd. De mogelijkheden zijn verbazingwekkend!

Handgemaakt in Duitsland. Materialenen arbeid worden zoveel mogelijk uit de regio betrokken waardoor deze bakfiets even effiecient wordt geproduceert als fietst. Dit is de lichtste bakfiets op de markt.

Een Franse bakfiets. De uitvinders van de inmiddels veel gekopieerde kabelsturing. Door geniaal ontwerp is deze bakfiets binnen een minuut in tweeën te delen waardoor je hem makkelijk in de auto kunt vervoeren of op kunt bergen. Modulair en leverbaar in 3 lengtes.

Eer wie eer toekomt. Bakfiets.nl is de uitvinder van de kinderbakfiets. Met deze bakfiets is de bakfietsrevolutie ruim 20 jaar geleden begonnen. Onveranderd, met de retro-look, degelijk en ijzersterk is deze bakfiets nog seeds even relevant.

Chike is een compacte driewieler met tilt-systeem die even groot is als een normale fiets. Deze lichtgewicht bakfiets met geveerd onderstel is echt geniaal in ontwerp en heeft vele toepassingsmogelijkheden. De schattigste bakfiets in onze collectie.

09

Butchers & Bicycles

Butchers and Bicycles is een semi sportieve Deense driewiel bakfiets met tilt-systeem. Met ruimte voor twee kinderen en een deurtje onderscheid deze bakfiets zich vooral door de hoge fun-factor en zijn looks.

10

De Tern GSD en HSD zijn multifunctionele longtails, echte pakezels… ijzersterk en onverwoestbaar. Door de sterke 20inch ligt het zwaartepunt lekker laag en is het gewicht makkelijk te torsen. Bovendien is de fiets super compact en makkelijk weg te bergen.

11

Een Italiaanse longtail, een beetje vergelijkbaar met de Workcycles. Een zeer betaalbare (elektrische) fiets waar je 2-3 kinderen op kunt vervoeren. Ideaal als tweede fiets naast de bakfiets om flexibel te zijn en de elektrische bakfiets bij te kunnen houden 🙂

HNF-Nicolai is een bijzondere driewiel bakfiets, een dieplader met tilt-systeem met een laadvermogen van 250kg. De Duitse kwaliteit spettert ervan af! Een prachtige bakfiets waarmee je zeker niet ongemerkt door de straten zult fietsen. Bij ons in de winkel staat iedereen er altijd met open mond naar te kijken.

De nieuwe Kettler Cargoline wordt zowel als hadtail als in Full-Suspension geleverd. Bij deze bakfiets zonder voorvork het voorwiel zit in het frame gebruik makend van het gepattenteerde ‘Elian’ stuursysteem in de naaf. Een totaal nieuw concept met vele voordelen! Vanaf September te bezichtigen in onze showroom.

Christiania bakfietsen horen in Copenhagen al sinds jaar en dag in het straatbeeld. Vaak gekopieerd maar nooit gevenaard. Deze driewiel bakfiets staat bekend om zijn grote voorwielen en lichtgewicht design. Deze kenmerken zorgen voor een ongeëvenaard rijplezier.

15

Vind je alle bakfietsen te groot en zoek je toch een fiets met voldoende laadcapaciteit? Dan heeft YOONIT misschien iets voor jou. De allerkleinste (en lichtste) bakfiets ter wereld die ook nog heel lekker fietst!! Zowel elektrisch met Shimano of Bosch aandrijfsysteem als niet-elektrisch is dit fietsje een lichtgewicht krachtpatser.

Vind je alle bakfietsen te groot en zoek je toch een fiets met voldoende laadcapaciteit? Dan heeft YOONIT misschien iets voor jou. De allerkleinste (en lichtste) bakfiets ter wereld die ook nog heel lekker fietst!! Zowel elektrisch met Shimano of Bosch aandrijfsysteem als niet-elektrisch is dit fietsje een lichtgewicht krachtpatser.

DrBeyk, de Professional in Service

Service en onderhoud zijn van essentieel belang bij bakfietsen. Premium producten verdienen premium service, en daarvan weet u zich bij ons verzekerd. In onze professionele werkplaats sparen wij kosten nog moeite om de allerbeste gereedschappen in huis te halen om snel, goed en efficiënt te kunnen opereren. Hierdoor kunt u bij ons altijd snel terecht en bet u de fiets nooit lang kwijt. Bovendien volgen wij alle cursussen die relevant zijn en reizen wij stad en land af naar beurzen op altijd goed op de hoogte te zijn van alle productontwikkelingen. Een bakfiets kan je tegenwoordig overal kopen maar de eerlijke service die wij geven is (helaas) bijna nergens te vinden. Juist omdat bakfietsen veel te verduren hebben is regelmatig onderhoud belangrijk maar hoe u met de fiets omgaat bepaalt uiteindelijk de onderhoudsinterval en de kosten die daarmee gemoeid gaan. Zeker is dat wij altijd in overleg met de klant werken en nooit doen of in rekening brengen wat niet van te voren is besproken.

 

Stats

DrBeyk in numbers

25 jaar ervaring in bakfietsen en stadsfietsen reparaties, service en onderhoud, toch we leren nog elke dag. De wereld verandert snel en zo ook de techniek en het bewustzijn voor duurzaamheid en gezondheid. De bakfietsrevolutie moest een keer komen, dat wisten wij al jaren.

Verzonden bestellingen

Geleverde Bakfietsen

Gereden kilometers op bakfietsen door ons geleverd

Jaren ervaring: EST.1998

That’s why I’m Happy…

Headquarters

Uiterwaardenstraat 163-171
1079CL Amsterdam (NL)

Contact

020-2604077 (ma-di-woe)
Contactformulier

Office hours

Zo – do: 09:00-18:00
Vrij en za gesloten

   Follow Us

%d bloggers liken dit: