Cargobike Factory
CaGo Bike
urban arrow bakfiets onderhoud reparatie
Cube cargo
Bullitt bike
YOONIT_bikes_logo
Bike43 longtail moederfiets

MULI Bakfiets
MAXI capaciteit

Muli, efficiënter kan het niet

Vind je alle bakfietsen te groot en zoek je toch een fiets met voldoende laadcapaciteit? Dan heeft MULI misschien iets voor jou. De allerkleinste (en lichtste) bakfiets ter wereld die ook nog heel lekker fietst!! Zowel elektrisch met Shimano aandrijfsysteem als niet-elektrisch is dit fietsje een lichtgewicht krachtpatser. De opvouwbare bak waar opgevouwen toch nog een flinke tas in past en het optionele inklapbare stuur maken deze fiets echt bijzonder.

21kg en 195cm lang!!

Yoonit cargobike bakfiets

17

 M U L I

Muli is een compacte bakfiets met opvouwbare bak. Compact, wendbaar,
kort en soepel als een lichte stadsfiets – sterk als een bakfiets. Krappe bochten, kleine parkeerplaats, een stuk met de trein – geen probleem!

MULI bakfietsen voor elke dag

Klaar voor een stap vooruit in je leven? Electrische bakfietsen veranderen de wereld. Je fietst overal makkelijk naartoe, parkeerproblemen zijn verleden tijd en hard trappen hoeft ook helemaal niet meer. De dagelijkse boodschappen, een ritje naar school, bezorging, lekker op vakantie met de fiets of gewoon ergens naartoe. Met een (elektrische) bakfiets is elk ritje een genot! Het is een bakfiets… maar dan toch eigenlijk ook weer niet.

Shimano STePS is niet alleen een motor maar een compleet systeem waarbij alle componenten harmonieus samenwerken voor onovertroffen prestaties. Elektrisch schakelen en helemaal geen weerstand als de motor uit staat zijn maar een greep uit de vele voordelen.

Meer dan alle andere elektrische aandrijfsystemen richt Shimano zich erop de rijder een echte fietsbelevenis te geven, je fietst elektrisch…, maar je fietst wel degelijk.

Hoe kleiner de wielen

hoe sterker de fiets

Door de kleine wielen is de fiets lekker kort en kan je altijd wel een plekje vinden om hem neer te zetten. Ook in een lift of in de trein kan deze bakfiets mee. Maar niet alleen dat… Hoe kleiner het wiel hoe korter de spaak, en hoe korter de spaak hoe sterker het wiel. Aan de wielen zul je niet snel iets hebben én ze dragen bij aan een zo laag mogelijk zwaartepunt wat de fiets ook met gewicht makkelijk te beheersten maakt.

Het ledige gewicht van 21kg is lager dan de gemiddelde ‘gewone’ stadsfiets en met maar 195cm lengte kun je hem overal kwijt. Het past in liften en kan gemakkelijk worden opgeborgen in de kelder, garage of zelfs uw appartement.

Wat maakt Muli anders? De bak en het stuur zijn opvouwbaar waardoor de je de fiets ook makkelijk in een gang kunt stallen. Met de Muli bakfiets trek je veel blikken, maar geen geïrriteerde blikken omdat deze fiets bijna niet in de weg kan staan.

Er zijn verschillende accessoires beschikbaar om de bak aan uw wensen aan te passen, voor de hond, cargo of kinderen.

 

Stats

DrBeyk in nummers

25 jaar ervaring in bakfietsen en stadsfietsen reparaties, service en onderhoud, toch we leren nog elke dag. De wereld verandert snel en zo ook de techniek en het bewustzijn voor duurzaamheid en gezondheid. De bakfietsrevolutie moest een keer komen, dat wisten wij al jaren.

Verzonden bestellingen

Geleverde Bakfietsen

Gereden kilometers op bakfietsen door ons geleverd

Jaren ervaring: EST.1998

DrBeyk Pro B2B

Het berekenen van de kosten per kilometer is bij bakfietsen complexer dan bij veel andere voertuigen. Het varieert per model, gebruik en berijder en de verschillen zijn soms best groot. Omdat er nog maar weinig toegankelijke data beschikbaar is, speelt ervaring een onmiskenbare rol de kosten vooraf in kaart te brengen. Die ervaring hebben wij als geen ander in huis. Voor advies welk model het beste bij uw klus past, een betrouwbare kostenanalyse, maar ook opleiding voor gebruik en onderhoud kunt u op onze expertise vertrouwen.

Family life

Een bakfiets is een hele aankoop en veel mensen vertellen dat ze nooit gedacht hadden dat ze ooit zoveel geld aan een fiets uit zouden geven. Het is ook veel geld maar een elektrische bakfiets is meer dan een gewone fiets. Voor gezinnen is het vrijheid en tijd voor elkaar en dat is vandaag de dag onbetaalbaar! Als ik bij de eerste servicebeurt vraag hoe de bakfiets bevalt hoor ik haast altijd dat het de beste aankoop ‘ever’ was. En als je een beetje zuinig op je bolide bent krijg je er nog heel wat voor terug…, áls je hem ten minste ooit wilt verkopen..

CARgoBIKES

Duurzaamheid werkt alleen als er financieel voordeel aan zit. Het is meestal de besparing die mensen en bedrijven over de streep trekt. In de stad heeft een bakfiets vele voordelen. Je bespaart tijd en geld. Een bakfiets is vaak veel sneller dan een auto, zeker in de binnenstad. Je betaalt geen parkeerkosten, brandstofkosten, wegenbelasting, het is gezonder en bij klanten komt het veel sympathieker over. Het is bovendien de perfecte manier om positieve reclame voor je bedrijf te maken!

That’s why I’m Happy…

Headquarters

Uiterwaardenstraat 163-171
1079CL Amsterdam (NL)

Contact

020-2604077 (ma-di-woe)
Contactformulier

Office hours

Zo – do: 09:00-18:00
Vrij en za gesloten

   Follow Us

%d