Bullitt bike
CaGo Bike
Bullitt bike
Cargobike Factory

GoLo Bike
MAXIMALE capaciteit

Capaciteit, flexibiliteit en kwaliteit!

Eindelijk een vrachtfiets die echt goed in elkaar zit. De GoLo is een uniek bakfiets concept dat zowel veelzijdig als praktisch is. Het combineert comfort, laadvermogen en veelzijdigheid, waardoor hij ideaal is voor dagelijkse inzet.

 

Een van de doordachte aspecten is de lage laadruimte tussen de wielen lager dan de wielassen, waardoor de GoLo zeer stabiel maar ook gemakkelijk te laden en te lossen is. Vooral met het optionele innovatieve knielsysteem dat de laadruimte laat zakken waardoor het mogelijk wordt om met een pompwagen de fiets in te rijden.

GoLo Bike, delivering the future

21

GoLo . B I K E

GoLo gaat de markt opschudden, dat weten wij zeker. Dit is de eerste grote vrachtfiets die echt indruk op ons maakte. Alles is tot in de perfectie uitgewerkt waardoor de GoLo is geworden tot een industriële machine die gebouwd is om extreem land mee met een ongeëvenaard lage onderhoudsinterval

Waarom zo laag?

De ingenieurs bij GoLo hebben de vele voordelen van een lage fiets heel goed begrepen. Door het laadoppervlak onder de assen van de wielen te houden creëer je de perfecte wegligging en het vermindert de belasting op de wielen. 

Het lage laadoppervlak maakt laden en lossen veel makkelijke maar ook veel multifunctioneler, en met het GoLo-systeem kan je de achterkant elektrisch laten zakken waardoor je er met elk object op wielen zo in kunt rollen. De speciale cargo container kan zo in de fiets gerold worden en vergrendelt zich vanzelf, dus geen gesjor met banden.

Maar waarom een ligfiets houding…? 

Een beroepsfietser zit het grootste deel van de dag op zijn fiets, en de meeste fietskoeriers houden het maar een paar jaar vol. Comfort is op alle andere fietsen echt een onderbelicht onderwerp. Als vrachtfietsen de staat echt moeten veroveren dan moet er evenveel zorg voor de rijder als voor de lading zijn. Ook daar heeft GoLo goed over nagedacht. De comfortabele, makkelijk verstelbare stoel zorgt voor een veel gezondere houding dan elk fietszadel.

Sterk, comfortabel en onderhoudsarm..

maar GAAF is ook belangrijk!!

Het is echt een belevenis om op deze fiets te rijden. Je voelt je een piloot op een machine de moeiteloos over de weg zweeft. Zie jij die bezorgbakfietsen ook vaak stuiteren over de oneffenheden op de weg?

Natuurlijk moet een cargobike goed geveerd zijn…, dat daar nooit iemand eerder aan heeft gedacht! Het spaart de bestuurder, de lading en niet op de laatste plaats de fiets. Doordat elk wiel individueel geveerd is krijgen de fiets, de wielen en de bestuurder veel minder te verduren, en dat scheelt ENORM in onderhoud en schade. De lading stuitert niet en de bestuurder zal nooit met tegenzin op deze machine stappen.

Dit is de eerste grote bakfiets waar ik echt van onder de indruk ben. Overal is tot in detail gedacht om het voor de vracht, de fiets én de berijder zo aangenaam mogelijk te maken.

Een mooi detail is dat de spatbroden de remklauwen volledig beschermen voor opspattend vuil en water, dat scheelt zóóó veel…  Dit is gewoon SUPER GAAF!!

 

Stats

DrBeyk in numbers

25 jaar ervaring in bakfietsen en stadsfietsen reparaties, service en onderhoud, beurzen in heel Europa, toch we leren nog elke dag. De wereld verandert snel en zo ook de techniek en het bewustzijn voor duurzaamheid en gezondheid. De bakfietsrevolutie moest een keer komen, dat wisten wij al jaren.

Verzonden bestellingen

Geleverde Bakfietsen

Gereden kilometers op bakfietsen door ons geleverd

Jaren ervaring: EST.1998

DrBeyk Pro B2B

Het berekenen van de kosten per kilometer is bij bakfietsen complexer dan bij veel andere voertuigen. Het varieert per model, gebruik en berijder en de verschillen zijn soms best groot. Omdat er nog maar weinig toegankelijke data beschikbaar is, speelt ervaring een onmiskenbare rol de kosten vooraf in kaart te brengen. Die ervaring hebben wij als geen ander in huis. Voor advies welk model het beste bij uw klus past, een betrouwbare kostenanalyse, maar ook opleiding voor gebruik en onderhoud kunt u op onze expertise vertrouwen.

Met de nieuwe regeling krijgt u tot wel 62% terug bij aanschaf ban een elektrische bakfiets voor de zaak!! Klik op de info knop om meer te weten te komen....

Family life

Een bakfiets is een hele aankoop en veel mensen vertellen ons dat ze nooit gedacht hadden dat ze ooit zoveel geld aan een fiets uit zouden geven. Het is misschien veel geld, maar een elektrische bakfiets is veel meer dan een gewone fiets. Voor gezinnen is het vrijheid en tijd voor elkaar en dat is vandaag de dag onbetaalbaar! Als ik bij de eerste servicebeurt vraag hoe de bakfiets bevalt hoor ik bijna altijd dat het de beste aankoop 'ever' was. En als je een beetje zuinig op je bakkie bent krijg je er nog heel wat voor terug..., áls je hem ten minste ooit wilt verkopen...

CARgoBIKES

Duurzaamheid werkt alleen als er financieel voordeel aan zit. Het is meestal de besparing die mensen en bedrijven over de streep trekt. In de stad heeft een bakfiets vele voordelen. Je bespaart tijd en geld. Een bakfiets is vaak veel sneller dan een auto, zeker in de binnenstad. Je betaalt geen parkeerkosten, brandstofkosten, wegenbelasting, het is gezonder en bij klanten komt het veel sympathieker over. Het is bovendien de perfecte manier om positieve reclame voor je bedrijf te maken!

Headquarters

Uiterwaardenstraat 163-171
1079CL Amsterdam (NL)

Contact

020-2604077 (ma-di-woe)
Contactformulier

Office hours

Zo – do: 09:00-18:00
Vrij en za gesloten

   Follow Us

%d bloggers liken dit: