DrBeyk Pro (B2B) uw partner voor bedrijfsbakfietsen

25 jaar ervaring op het gebied van zakelijk gebruik en onderhoud van bakfietsen.

Goed en eerlijk advies

Als u overstapt op de bakfiets is dat vaak een heel nieuw terrein en juist daarom is eerlijk en deskundig advies heel belangrijk. Wij zullen u een zo realistisch mogelijk beeld geven van wat mogelijk is en wat niet.

Fiscale voordelen en/of Leasen

Om Bakfietsen nog toegankelijker te maken zijn er een aantal aantrekkelijke fiscale impulsen en kunt u een bakfiets ook leasen. Wij werken met een aantal gerenommeerde leasemaatschappijen en adviseren u graag over de voorwaarden én de eventuele fiscale- en subsidie faciliteiten…

Professionele Service

Service op locatie of in één van onze werkplaatsen? Wij zijn overal op voorbereid en zorgen in overleg met u voor de juiste service interval zodat uw bakfietsen altijd betouwbaar en bedrijfsklaar zijn. 

Wij helpen u van A tot Z 

In 3 stappen op de Bakfiets… 

Bakfietsen voor professionals

Kies de juiste Bakfiets…

Welke bakfiets past het beste bij uw plannen? Door onze jarenlange brede expertise op het gebied van zakelijk gebruik kunnen wij in gesprek met u goed inschatten welke bakfiets het meest geschikt is. Daarbij kunnen wij ook behoorlijk nauwkeurig inschatten wat u qua onderhoud kunt verwachten.

Bakfiets leasen en subsidie mia vamil kia

Financieel…

Hoeveel kost de bakfiets, hoeveel kost het onderhoud, hoeveel kan ik ermee verdienen of besparen, hoe snel schrijf ik af en hoe kan ik de Bakfiets(en) het beste aanschaffen? Aan de hand van uw gebruik helpen wij u een goede en realistische afweging te maken.

DrBeyk B2B bakfiets onderhoud voor professionals

Service voor professionals…

Wij weten heel goed dat uw bakfiets altijd mobiel moet zijn… Daar maken we samen een goed en efficient plan voor. Wij bieden bakfiets service op locatie of in één van onze werkplaatsen.

Gezond voor uw omgeving en voor u

Met een Bakfiets maakt u indruk

Op de Bakfiets maakt u als bedrijf een hele andere indruk op ow omgeving en op uw klanten als met de auto of met een bestelwagen. Duurzaamheid zit tegenwoordig in ieders bewustzijn werkverkeer per bakfiets is een prachtige manier om dit uit te dragen. Maar duurzaam werkt alleen als er ook een verdienmodel achter schuilt. DHL was één van de pioniers op het gebied van bakfietsgebruik en wij waren er van het begin af bij en hebben er veel van geleerd. Zichtbaarheid door reclame, geen brandstof, geen wegenbelasting, geen verzekering, véél minder schade, minder afschrijving, minder onderhoud, minder ziekteverzuim maar vooral een ongelimiteerd positieve uitstraling

Fiscale voordelen

Rekenvoorbeeld VAMIL/MIA/KIA

Aanschafprijs: € 4.999,00 (incl. BTW)

  Aftrek Belastingvoordeel
Mia € 278,81 € 104,14
Vamil € 2.065,28 € 771,38
Kia € 1.156,55 € 431,97
BTW € 868,45 € 868,45
    € 2.175,94
Urban Arrow bosch onderhoud
FiestFlex
lease-a-bike
UBench
I’ve had my UA for a couple of years now and any time I’ve had a problem the Team at the shop and the support online is amazing. I would recommend using there service 100%!!
27-2-2022<br /> Bryan , Amsterdam

Top. Fijne mensen, persoonlijke benadering, vriendelijk. Ze hebben het heel druk maar geven je het gevoel dat ze alle tijd voor je hebben. Heel integer, lijken niks te verkopen dat niet nodig is. Ik kan zo nog een tijdje doorgaan. Niet geloofwaardig misschien maar wel de waarheid wat ons betreft!
8-12-2020<br /> Maaike , Amsterdam

Goed, vriendelijk en eerlijk – de fijnste (bak-)fietsenwinkel van Nederland

Dit is zo’n fijne winkel. Top service, heel vriendelijke mensen, en altijd eerlijk advies. DrBeyk Online voor de electrische bakfiets, en DrBeyk voor de reguliere fiets. Nooit meer anders.

18-11-2020<br /> Rogier , Amsterdam

Subsidie op uw bakfiets… 

Tot 62% fiscale aftrekposten!!

In Nederland kunnen de huidige fiscale aftrekposten oplopen tot een voordeel van ruim 62% op de investering bij de aanschaf van een elektrische bakfiets, inclusief btw-aftrek. Hieronder een opsomming van de fiscale aftrekposten: 

  1. De milieu-investeringsaftrek (MIA) op de elektrische bakfiets voor zakelijk gebruik. Het volledige aankoopbedrag kan worden aangemerkt voor 45% en biedt de mogelijkheid de winst te verlagen. De drie simpele voorwaarden zijn te vinden via deze link: MIA & VAMIL Milieulijst code F 3119. 
  2. Versnelde Afschrijving Milieu-investeringen (VAMIL) ontvangt de ondernemer, afhankelijk van het voor de onderneming geldende belastingtarief. Het eerste jaar kan er 75% worden afgeschreven en het jaar daarop mag de overige 25% worden afgeschreven. De voorwaarden zijn te vinden op MIA & VAMIL voor ondernemers. 
  3. Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA), deze regeling geldt voor de investering op onder andere de elektrische bakfiets als bedrijfsmiddel. Deze is tot 28% aftrekbaar van de fiscale winst, waardoor de ondernemer bespaart op de inkomstenbelasting. Bron: KIA-regeling van de belastingdienst. 

Let wel op: Er zijn ook regels opgesteld over de maximaal toegestane afmetingen van de elektrische bakfietsen of cargo bikes door de Nederlandse overheid. Overleg met uw leverancier of de elektrische bakfiets hieraan voldoet. Meer informatie over deze regels vind je hier.

Innovatie loont…!

Steeds meer bedrijven kiezen voor de elektrische bakfiets in plaats van de bestelbus. En dat is niet voor niets. Wereldwijd zien we meer en meer steden het initiatief nemen om vervuilend verkeer uit het stadscentrum te weren. Autoluwe- en zero-emissiezones worden aangelegd, parkeerplekken maken plaats voor groen en steeds meer wegen worden vervangen door fiets- en wandelzones.

De elektrische bakfiets is dan een goed en efficiënt alternatief om je door de stad te verplaatsen, ook voor bedrijven. Wat het nog interessanter maakt om te overwegen de werkbus te vervangen voor een elektrische bakfiets, zijn de verschillende subsidieregelingen en fiscale voordelen waar gebruik van gemaakt kan worden. Hieronder lichten we de subsidieregelingen voor de aanschaf van een elektrische bakfiets in een aantal Europese handelslanden toe. Ook vertellen we je meer over de voordelen van een elektrische bakfiets voor zakelijk gebruik.

Wij werken uitsluitend op afspraak

Wilt u informatie, een proefrit of van onze diensten gebruik maken? Vul dan het contactformulier in zodat wij snel en efficient een afspraak in kunnen plannen met de juiste monteur.

Zo heeft u duidelijkheid, hoeft u niet te wachten, komt u niet voor niets en kunnen wij direct efficient en goed voorbereid aan de slag met uw Bakfiets.

020 - 26 04 077

1. Uiterwaardenstraat 163-171, 1079CL Amsterdam

2. Uiterwaardenstraat 84a, 1079CD Amsterdam

Een korte vraag? Stuur een apje

DrBeyk bakfiets werkplaats
%d bloggers liken dit: