Cargobike Factory
CaGo Bike
urban arrow bakfiets onderhoud reparatie
Cube cargo
Bullitt bike
YOONIT_bikes_logo
Bike43 longtail moederfiets

Bike43, de meest flexibele longtail moederfiets

Bike43, is de oplossing.

Deze fiets is echt anders! Er zijn meer tweelingfietsen op de markt maar dit is toch echt wel de meest veelzijdige in zijn soort. Dichtbij gefabriceerd bij onze buren in België dat is al goed voor de duurzaamheid voordat je erop gefietst hebt. Levenslang garantie op het frame, dat is pas betrouwbaar!! 

09

Bike43

Een super robuste longtail van onze Belgische broeders. De Bike43 is echt een geweldige transportfiets en moederfiets fiets met een lekker laag zwaartepunt door het kleine achterwiel. Hierdoor is hij ook als hij met veel gewicht is beladen makkelijk te houden. Maar het belangrijkste…. hij fietst heerlijk!!

Bike43 1 elektrische moederfiets
BIKE43 mamafiets
Bike43 transportfiets
Bike43 moederfiets voor 3 kinderen
elekrische moederfiets bike43

Bike43 is ook vol beladen makkelijk te houden

Ouders van jonge kinderen weten heel goed dat je altijd tijd tekortkomt, je hebt elke dag een vol schema. Bovendien is in stedelijk gebied de ruimte beperkt. Bike43 biedt een transportoplossing voor het moderne gezin: kinderen naar school, woon-werkverkeer, boodschappen doen en vrijetijdsactiviteiten, en dat alles op een onderhoudsarme kwaliteitsfiets.
Onze inmiddels uitgebreide ervaring met Bike43-gebruikersgemeenschap toont de behoefte aan een compacte, modulaire en betrouwbare weggenoot die meegroeit met de behoeften van het gezin en gemakkelijk te rijden is voor zowel klein en groot.
Maak kennis met Bike43, geïnspireerd om aan de behoeften van de meest veeleisende moderne gezinnen te voldoen onder alle weersomstandigheden het hele jaar door!

Maak een afspraak voor een proefrit en laat je overtuigen door dit transportjuweel zelf te ervaren.

 

Je titel komt hier

Clicks

Bike43 Longtail Moederfiets

Compact – Ites langer dan een standaard e-bike, gemakkelijk te vervoeren in de auto, parkeren en veilig op te bergen omdat de fiets past in een standaard fietsenstalling.

Ruim en veilig – tot 2 kinderen op individuele achterbank met veiligheidsgordels – tot 3 kinderen met de unieke adaptieve “achtbaan” – Een kind en een volwassene achterin – en bagage – u kunt uw kinderen én de boodschappen tegelijkertijd vervoeren.

Keuze uit Shimano Steps E6100 of Bosch CX Cargo Line – Shimano voor de echte fietser en Bosch als u het iets comfortabeler wilt – Bereik tussen 50 en 100 km – Soepel, sterk, stil en intuïtieve motorondersteuning met elektrisch schakelen.

Draaien, remmen en accelereren gaat gemakkelijk en is voor elk type rijder goed te doen met en zonder lading. Maar hoe dan….?
• Laag zwaartepunt – Klein 20″ achterwiel, laagste accupositie op de markt
• Comfort – Het grotere 24″ voorwiel gaat soepel over obstakels in de stad door erover te rollen in plaats van er tegenaan te stoten
• Lichtgewicht CrMo-staal staat bekend als een “levend materiaal” dat schokken absorbeert die worden veroorzaakt door oneffenheden op de weg
• Het unieke Double X-ontwerp biedt stijfheid precies waar het nodig is.

Stats

DrBeyk in numbers

25 jaar ervaring in bakfietsen en stadsfietsen reparaties, service en onderhoud, toch we leren nog elke dag. De wereld verandert snel en zo ook de techniek en het bewustzijn voor duurzaamheid en gezondheid. De bakfietsrevolutie moest een keer komen, dat wisten wij al jaren.

Verzonden bestellingen

Geleverde Bakfietsen

Gereden kilometers op bakfietsen door ons geleverd

Jaren ervaring: EST.1998

DrBeyk Pro B2B

Het berekenen van de kosten per kilometer is bij bakfietsen complexer dan bij veel andere voertuigen. Het varieert per model, gebruik en berijder en de verschillen zijn soms best groot. Omdat er nog maar weinig toegankelijke data beschikbaar is, speelt ervaring een onmiskenbare rol de kosten vooraf in kaart te brengen. Die ervaring hebben wij als geen ander in huis. Voor advies welk model het beste bij uw klus past, een betrouwbare kostenanalyse, maar ook opleiding voor gebruik en onderhoud kunt u op onze expertise vertrouwen.

Family life

Een bakfiets is een hele aankoop en veel mensen vertellen dat ze nooit gedacht hadden dat ze ooit zoveel geld aan een fiets uit zouden geven. Het is ook veel geld maar een elektrische bakfiets is meer dan een gewone fiets. Voor gezinnen is het vrijheid en tijd voor elkaar en dat is vandaag de dag onbetaalbaar! Als ik bij de eerste servicebeurt vraag hoe de bakfiets bevalt hoor ik haast altijd dat het de beste aankoop ‘ever’ was. En als je een beetje zuinig op je bolide bent krijg je er nog heel wat voor terug…, áls je hem ten minste ooit wilt verkopen..

CARgoBIKES

Duurzaamheid werkt alleen als er financieel voordeel aan zit. Het is meestal de besparing die mensen en bedrijven over de streep trekt. In de stad heeft een bakfiets vele voordelen. Je bespaart tijd en geld. Een bakfiets is vaak veel sneller dan een auto, zeker in de binnenstad. Je betaalt geen parkeerkosten, brandstofkosten, wegenbelasting, het is gezonder en bij klanten komt het veel sympathieker over. Het is bovendien de perfecte manier om positieve reclame voor je bedrijf te maken!

That’s why I’m Happy…

Headquarters

Uiterwaardenstraat 163-171
1079CL Amsterdam (NL)

Contact

020-2604077 (ma-di-woe)
Contactformulier

Office hours

Zo – do: 09:00-18:00
Vrij en za gesloten

   Follow Us

×

Welkom!

We staan je graag te woord. Klik of tik op het onderstaande icoon om de WhatsApp chat te starten.

× Hoe kan Dr. Beyk je helpen?