Bike43

Cargobike Factory
CaGo Bike
urban arrow bakfiets onderhoud reparatie
Cube cargo
Bullitt bike
YOONIT_bikes_logo
Bike43 longtail moederfiets
De ultieme elektrische familiefiets …

Bike43, geen bakfiets maar wel de voordelen.

Wik je persé geen grote bakfiets maar wil je wel met de kinderen fietsen? Dan is deze fiets misschien de oplossing. Een mooie en robuuste fiets die erg lijkt op de Workcycles maar iets minder zwaargebouwd is. VELOE biedt keuze tussen niet-elektrisch en elektrisch fietsen en daarbij kunt u weer kiezen tussen Bosch of Shimano midden-motor. U kunt de achter drager op verschillende manieren beladen. Er kunnen twee Thule (YEPP) zitjes achterelkaar op, er is een ‘kindermand’ waar 2 of zelfs 3 kinderen op passen, of een laadplateau voor cargo of uw hond. De grote voordrager biedt voldoende ruimte voor schooltassen of boodschappen en als u nog meer wilt hebben ze ook nog speciaal ontworpen fietstassen. 

Natuurlijk is het geen bakfiets maar qua capaciteit is dit de ‘gewone’ fiets die toch wel het dichtst bij komt.

11

Bike43

Een Italiaanse longtail, een beetje vergelijkbaar met de Workcycles. Een zeer betaalbare (elektrische) fiets waar je 2-3 kinderen op kunt vervoeren. Ideaal als tweede fiets naast de bakfiets om flexibel te zijn en de elektrische bakfiets bij te kunnen houden 🙂

VELOE is een heerlijke fiets voor elke dag

 

Klaar voor een stap vooruit in je leven? Electrische bakfietsen veranderen de wereld. Je fietst overal makkelijk naartoe, parkeerproblemen zijn verleden tijd en hard trappen hoeft ook helemaal niet meer. De dagelijkse boodschappen, een ritje naar school, bezorging, lekker op vakantie met de fiets of gewoon ergens naartoe. Met een elektrische Veloe is elk ritje een genot! Het is geen bakfiets… maar dan toch eigenlijk ook wel.

Shimano STePS is fijn als je het licht en efficient wilt houden en ook niet-elektrisch lekker wilt fietsen. Bosch gaat altijd in combinatie met een ENVIOLO-naaf en is iets zwaarder, misschien comfortabeler maar zeker minder efficient.

Meer dan alle andere elektrische aandrijfsystemen richt Shimano zich erop de rijder een echte fietsbelevenis te geven, je fietst elektrisch maar je fietst wel degelijk.

Veloe in dagelijks gebruik

Service en onderhoud zijn van essentieel belang bij bakfietsen. Premium producten verdienen premium service, en daarvan weet u zich bij ons verzekerd. In onze professionele werkplaats sparen wij kosten nog moeite om de allerbeste gereedschappen in huis te halen om snel, goed en efficiënt te kunnen opereren. Hierdoor kunt u bij ons altijd snel terecht en bet u de fiets nooit lang kwijt. Bovendien volgen wij alle cursussen die relevant zijn en reizen wij stad en land af naar beurzen op altijd goed op de hoogte te zijn van alle productontwikkelingen. Een bakfiets kan je tegenwoordig overal kopen maar de eerlijke service die wij geven is (helaas) bijna nergens te vinden. Juist omdat bakfietsen veel te verduren hebben is regelmatig onderhoud belangrijk maar hoe u met de fiets omgaat bepaalt uiteindelijk de onderhoudsinterval en de kosten die daarmee gemoeid gaan. Zeker is dat wij altijd in overleg met de klant werken en nooit doen of in rekening brengen wat niet van tevoren is besproken.

Stats

DrBeyk in numbers

25 jaar ervaring in bakfietsen en stadsfietsen reparaties, service en onderhoud, beurzen in heel Europa, toch we leren nog elke dag. De wereld verandert snel en zo ook de techniek en het bewustzijn voor duurzaamheid en gezondheid. De bakfietsrevolutie moest een keer komen, dat wisten wij al jaren.

Verzonden bestellingen

Geleverde Bakfietsen

Gereden kilometers op bakfietsen door ons geleverd

Jaren ervaring: EST.1998

DrBeyk Pro B2B

Het berekenen van de kosten per kilometer is bij bakfietsen complexer dan bij veel andere voertuigen. Het varieert per model, gebruik en berijder en de verschillen zijn soms best groot. Omdat er nog maar weinig toegankelijke data beschikbaar is, speelt ervaring een onmiskenbare rol de kosten vooraf in kaart te brengen. Die ervaring hebben wij als geen ander in huis. Voor advies welk model het beste bij uw klus past, een betrouwbare kostenanalyse, maar ook opleiding voor gebruik en onderhoud kunt u op onze expertise vertrouwen.

Met de nieuwe regeling krijgt u tot wel 62% terug bij aanschaf ban een elektrische bakfiets voor de zaak!! Klik op de info knop om meer te weten te komen....

Family life

Een bakfiets is een hele aankoop en veel mensen vertellen ons dat ze nooit gedacht hadden dat ze ooit zoveel geld aan een fiets uit zouden geven. Het is misschien veel geld, maar een elektrische bakfiets is veel meer dan een gewone fiets. Voor gezinnen is het vrijheid en tijd voor elkaar en dat is vandaag de dag onbetaalbaar! Als ik bij de eerste servicebeurt vraag hoe de bakfiets bevalt hoor ik bijna altijd dat het de beste aankoop 'ever' was. En als je een beetje zuinig op je bakkie bent krijg je er nog heel wat voor terug..., áls je hem ten minste ooit wilt verkopen...

CARgoBIKES

Duurzaamheid werkt alleen als er financieel voordeel aan zit. Het is meestal de besparing die mensen en bedrijven over de streep trekt. In de stad heeft een bakfiets vele voordelen. Je bespaart tijd en geld. Een bakfiets is vaak veel sneller dan een auto, zeker in de binnenstad. Je betaalt geen parkeerkosten, brandstofkosten, wegenbelasting, het is gezonder en bij klanten komt het veel sympathieker over. Het is bovendien de perfecte manier om positieve reclame voor je bedrijf te maken!

%d bloggers liken dit: