Carla Cargo | The Solution

Bekijk de prijzen
Bullitt bike
YOONIT_bikes_logo
Bike43 longtail moederfiets
CaGo Bike
urban arrow bakfiets onderhoud reparatie
Cargobike Factory

Met Carla Cargo kan het.

Carla Cargo is veel meer dan een gewone fietskar. Het is DE vrachttrailer voor elke gelegenheid. Ze vervoert uw lading veilig en wendbaar door de stad. CARLA is een visie. Met deze aanhanger willen we de wereld schoner, veiliger en duurzamer maken!

Dit is écht een emissievrij alternatief voor de auto en stelt nieuwe normen voor e-mobiliteit. CARLA stelt u in staat om zware lasten snel, milieuvriendelijk te vervoeren zonder steeds vast te zitten in het verkeer.

Carla Cargo is te combineren met een gewone (bak-) fiets of e-bike. Dankzij een geïntegreerde mechanische oplooprem is het mogelijk om zware lasten uiterst veilig te vervoeren. Daarnaast kan een elektrische ondersteuning uw Carla nog wendbaarder en sneller maken.

Autos, bestelwagens en vrachtwagens zullen wel nooit helemaal verdwijnen uit het straatbeeld maar Carla Cargo in combinatie met een fiets of zelfs een bakfiets is een waardige aanvulling of zelfs alternatief voor een auto of bestelwagen. Wij geloven dat dit een deel van de toekomst is!!

CARLA, de grote vrachtaanhanger kan zware lasten tot 200 kg achter uw fiets vervoeren. Het is de gemakkelijkste en meest kosteneffectieve manier om uw werk te doen met een ontspannen glimlach op uw gezicht. Een verschil maken kan zo eenvoudig en leuk zijn.

CARLA CARGO

 

  • Lage bedrijfskosten
  • OP kleine afstanden bent u sneller en efficiënter dan met een busje
  • Het vaststaande verkeer zal u niet vertragen
  • Sportief in het verkeer verlaagd stress en is gezond
  • U komt aan met een glimlach
  • U rijdt minder moeite en kunt de last gemakkelijk aan
  • U doet uw omgeving een enorm plezier
  • Geweldige reclame onderweg
  • Klanten en omstanders zullen altijd enthousiast reageren.
  • Je hebt geen rijbewijs of speciale opleiding nodig

 

Stats

DrBeyk in numbers

25 jaar ervaring in bakfietsen en stadsfietsen reparaties, service en onderhoud, beurzen in heel Europa, toch we leren nog elke dag. De wereld verandert snel en zo ook de techniek en het bewustzijn voor duurzaamheid en gezondheid. De bakfietsrevolutie moest een keer komen, dat wisten wij al jaren.

Verzonden bestellingen

Geleverde Bakfietsen

Gereden kilometers op bakfietsen door ons geleverd

Jaren ervaring: EST.1998

DrBeyk Pro B2B

Het berekenen van de kosten per kilometer is bij bakfietsen complexer dan bij veel andere voertuigen. Het varieert per model, gebruik en berijder en de verschillen zijn soms best groot. Omdat er nog maar weinig toegankelijke data beschikbaar is, speelt ervaring een onmiskenbare rol de kosten vooraf in kaart te brengen. Die ervaring hebben wij als geen ander in huis. Voor advies welk model het beste bij uw klus past, een betrouwbare kostenanalyse, maar ook opleiding voor gebruik en onderhoud kunt u op onze expertise vertrouwen.

Met de nieuwe regeling krijgt u tot wel 62% terug bij aanschaf ban een elektrische bakfiets voor de zaak!! Klik op de info knop om meer te weten te komen....

Family life

Een bakfiets is een hele aankoop en veel mensen vertellen ons dat ze nooit gedacht hadden dat ze ooit zoveel geld aan een fiets uit zouden geven. Het is misschien veel geld, maar een elektrische bakfiets is veel meer dan een gewone fiets. Voor gezinnen is het vrijheid en tijd voor elkaar en dat is vandaag de dag onbetaalbaar! Als ik bij de eerste servicebeurt vraag hoe de bakfiets bevalt hoor ik bijna altijd dat het de beste aankoop 'ever' was. En als je een beetje zuinig op je bakkie bent krijg je er nog heel wat voor terug..., áls je hem ten minste ooit wilt verkopen...

CARgoBIKES

Duurzaamheid werkt alleen als er financieel voordeel aan zit. Het is meestal de besparing die mensen en bedrijven over de streep trekt. In de stad heeft een bakfiets vele voordelen. Je bespaart tijd en geld. Een bakfiets is vaak veel sneller dan een auto, zeker in de binnenstad. Je betaalt geen parkeerkosten, brandstofkosten, wegenbelasting, het is gezonder en bij klanten komt het veel sympathieker over. Het is bovendien de perfecte manier om positieve reclame voor je bedrijf te maken!

%d bloggers liken dit: