Cargobike Factory
CaGo Bike
urban arrow bakfiets onderhoud reparatie
Cube cargo
Bullitt bike
YOONIT_bikes_logo
Bike43 longtail moederfiets

HNF-NOCOLAI CD-2
Geen concessies!!

De nieuwe CD2 heeft gewoon alles 

Elke bakfiets heeft op zijn minst een beperking maar de CD2 kan gewoon alles… Er is plaats voor 4 kinderen, de fiets heeft en aparte en afsluitbare bagageruimte, noem het rustig kofferbak en is uitgerust met alleen de allerbeste onderdelen, zoals de sterkste Bosch motor met het nieuwe Smart-System, de Enviolo Heavy-Duty versnellingsnaaf, Tektro Auriga Twinn+ remsysteem, Gates Carbon Belt riemaandrijving en ga zo maar door… Deze fiets is gewoon DE BOM!!

Bekijk ons eerste filmpje om alvast in The mood te komen…

Yoonit cargobike bakfiets

22

HNF-N i c o l a i

HNF-Nicolai is een toegewijd Duits bedrijf waar de beste ingenieurs uit de automotive industrie zich hebben toegelegd op het ontwerpen van fietsen. Met de CD1 brachten zij jaren geleden de bakfiets met het beste tilt-systeem. De CD2 is nog iets verbeterd en na 5 jaar ontwikkeling hebben ze nu ook de beste familiebak op deze prachtige cargobike weten neer te zetten. Dit was het wachten meer dan waard. 

De HNF-NICOLAI CD2 voor elke dag…

Alternatief voor de auto?

Dit is écht een bakfiets die de potentie heeft veel auto’s te vervangen. Ruimte is geen issue meer en mat het dubbele accupack is actieradius bijna onbeperkt.

Het tilt-systeem maakt de fiets maximaal comfortabel voor de bestuurder en de passagiers. Je kunt zowel in de lock-stand als in de tilt-stand fietsen. Je zult uitkijken naar het volgende ritje op deze droomfiets en iedereen kijkt je na….

De ultra betrouwbare onderdelen en het robuuste ontwerp van frame en stuurinrichting zorgen voor de grootste bedrijfszekerheid.

Dit is gewoon een te gekke bakfiets!! 

 

De mooiste bakfiets…?

Hierop kan ik met een volmondig ‘JA’ op antwoorden. 

Behalve de SPECS die voor zichzelf spreken is dit gewoon het meest briljante ontwerp. Overal is aan gedacht en kosten noch moeite zijn gespaard om deze cargobike tot in de perfectie af te werken.

 

Het beste wat ik over deze bakfiets kan zeggen is: Maak een afspraak voor een proefrit maar bereid je voor op een paar slapeloze nachten daarna.

 

 

Stats

DrBeyk in numbers

25 jaar ervaring in bakfietsen en stadsfietsen reparaties, service en onderhoud, beurzen in heel Europa, toch we leren nog elke dag. De wereld verandert snel en zo ook de techniek en het bewustzijn voor duurzaamheid en gezondheid. De bakfietsrevolutie moest een keer komen, dat wisten wij al jaren.

Verzonden bestellingen

Geleverde Bakfietsen

Gereden kilometers op bakfietsen door ons geleverd

Jaren ervaring: EST.1998

DrBeyk Pro B2B

Het berekenen van de kosten per kilometer is bij bakfietsen complexer dan bij veel andere voertuigen. Het varieert per model, gebruik en berijder en de verschillen zijn soms best groot. Omdat er nog maar weinig toegankelijke data beschikbaar is, speelt ervaring een onmiskenbare rol de kosten vooraf in kaart te brengen. Die ervaring hebben wij als geen ander in huis. Voor advies welk model het beste bij uw klus past, een betrouwbare kostenanalyse, maar ook opleiding voor gebruik en onderhoud kunt u op onze expertise vertrouwen.

Met de nieuwe regeling krijgt u tot wel 62% terug bij aanschaf ban een elektrische bakfiets voor de zaak!! Klik op de info knop om meer te weten te komen....

Family life

Een bakfiets is een hele aankoop en veel mensen vertellen ons dat ze nooit gedacht hadden dat ze ooit zoveel geld aan een fiets uit zouden geven. Het is misschien veel geld, maar een elektrische bakfiets is veel meer dan een gewone fiets. Voor gezinnen is het vrijheid en tijd voor elkaar en dat is vandaag de dag onbetaalbaar! Als ik bij de eerste servicebeurt vraag hoe de bakfiets bevalt hoor ik bijna altijd dat het de beste aankoop 'ever' was. En als je een beetje zuinig op je bakkie bent krijg je er nog heel wat voor terug..., áls je hem ten minste ooit wilt verkopen...

CARgoBIKES

Duurzaamheid werkt alleen als er financieel voordeel aan zit. Het is meestal de besparing die mensen en bedrijven over de streep trekt. In de stad heeft een bakfiets vele voordelen. Je bespaart tijd en geld. Een bakfiets is vaak veel sneller dan een auto, zeker in de binnenstad. Je betaalt geen parkeerkosten, brandstofkosten, wegenbelasting, het is gezonder en bij klanten komt het veel sympathieker over. Het is bovendien de perfecte manier om positieve reclame voor je bedrijf te maken!

Headquarters

Uiterwaardenstraat 163-171
1079CL Amsterdam (NL)

Contact

020-2604077 (ma-di-woe)
Contactformulier

Office hours

Zo – do: 09:00-18:00
Vrij en za gesloten

   Follow Us

%d bloggers liken dit: