DrBeyk Amsterdam

GROOT... door klein te blijven
CaGo official
Bullitt bike
bakfiets onderhoud
CaGo Bike
urban arrow bakfiets onderhoud reparatie
Cargobike Factory

CaGo… CarGobike!

Kwaliteit en veiligheid

Bij Ca Go staan kwaliteit en veiligheid voorop en dat uit zich in alles aan de fiets. Het kabelstuursysteem zorgt voor een natuurlijk stuurgedrag waarbij je de fiets echt onder controle hebt. De twee  (uitneembare) 625W accu’s liggen veilig in een afgesloten compartiment onder de bak, dit zorgt voor een laag zwaartepunt en een enorme actieradius. De standaard is stabiel hoe oneffen het terrein ook is. De enorme 27,5 inch achterband in combinatie met de geveerde voorvork absorberen de hobbels in de weg als een Rolls Royce. Alles, maar dan ook echt alles aan deze bakfiets is anders, weloverwogen ontworpen en uitgerust met de beste onderdelen. Zo kan ik nog wel even door gaan maar het beste is om het gewoon zelf te ervaren. Wij hebben de fietsen staan om te proberen. Ca Go heeft de bakfiets echt naar een heel nieuw niveau getild.

De Rolls Royce onder de bakfietsen. Deze bakfiets is echt anders dan de rest. Met comfort en veiligheid op de eerste plaats onderscheid deze bakfiets zich echt van zijn soortgenoten. CAGO heeft bakfietsen weer naar een heel nieuw level gebracht.

De eerste CaGo Bike Dealer in NL

In 2019 zagen wij de CaGo bike in prototype voor het eerst op de Eurobike en we werden op slag verliefd. CaGo Bike is een Duitse slee van ongekende kwaliteit. Alles aan deze fiets is net iets beter, net iets mooier, net iets meer gedetailleerd en net iets eleganter dan op soortgelijke bakfietsen.

Deze droomfiets is leverbaar in drie modellen: De FS200 Life | de FS200 Life EX | en de FS200 Life Family

Wilt u meer weten over deze fiets of een proefrit maken? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Stats

DrBeyk in numbers

25 jaar ervaring in bakfietsen en stadsfietsen reparaties, service en onderhoud, beurzen in heel Europa, toch we leren nog elke dag. De wereld verandert snel en zo ook de techniek en het bewustzijn voor duurzaamheid en gezondheid. De bakfietsrevolutie moest een keer komen, dat wisten wij al jaren.

Verzonden bestellingen

Geleverde Bakfietsen

Gereden kilometers op bakfietsen door ons geleverd

Jaren ervaring: EST.1998

DrBeyk Pro B2B

Het berekenen van de kosten per kilometer is bij bakfietsen complexer dan bij veel andere voertuigen. Het varieert per model, gebruik en berijder en de verschillen zijn soms best groot. Omdat er nog maar weinig toegankelijke data beschikbaar is, speelt ervaring een onmiskenbare rol de kosten vooraf in kaart te brengen. Die ervaring hebben wij als geen ander in huis. Voor advies welk model het beste bij uw klus past, een betrouwbare kostenanalyse, maar ook opleiding voor gebruik en onderhoud kunt u op onze expertise vertrouwen.

Met de nieuwe regeling krijgt u tot wel 62% terug bij aanschaf ban een elektrische bakfiets voor de zaak!! Klik op de info knop om meer te weten te komen....

Family life

Een bakfiets is een hele aankoop en veel mensen vertellen ons dat ze nooit gedacht hadden dat ze ooit zoveel geld aan een fiets uit zouden geven. Het is misschien veel geld, maar een elektrische bakfiets is veel meer dan een gewone fiets. Voor gezinnen is het vrijheid en tijd voor elkaar en dat is vandaag de dag onbetaalbaar! Als ik bij de eerste servicebeurt vraag hoe de bakfiets bevalt hoor ik bijna altijd dat het de beste aankoop 'ever' was. En als je een beetje zuinig op je bakkie bent krijg je er nog heel wat voor terug..., áls je hem ten minste ooit wilt verkopen...

CARgoBIKES

Duurzaamheid werkt alleen als er financieel voordeel aan zit. Het is meestal de besparing die mensen en bedrijven over de streep trekt. In de stad heeft een bakfiets vele voordelen. Je bespaart tijd en geld. Een bakfiets is vaak veel sneller dan een auto, zeker in de binnenstad. Je betaalt geen parkeerkosten, brandstofkosten, wegenbelasting, het is gezonder en bij klanten komt het veel sympathieker over. Het is bovendien de perfecte manier om positieve reclame voor je bedrijf te maken!

%d bloggers liken dit: