Butchers and Bicycles

Bestel een Butchers and Bicycles
Bullitt bike
bakfiets onderhoud
CaGo Bike
urban arrow bakfiets onderhoud reparatie
Cargobike Factory

Gewoon omdat het de COOLSTE is….!

BUTCHERS AND BICYCLES

Een Butchers and Bicycles koop je omdat je coolste bakfiets wilt. Het is misschien niet de bakfiets met de grootste bak, het minste onderhoud of de meest praktische eigenschappen, maar zijn rijgedrag en de hoge ‘fun-factor’ voor rijder en passagier maken dat allemaal goed. De Butchers and Bicycles heeft ‘de looks’ en door het gepatenteerde tilt-systeem is deze bakfiets anders dan alle andere. Vergelijk het met een dure sportwagen… Niet per se praktisch maar het nodigd altijd uit om te gaan fietsen. 

Butchers and Bicycles bakfiets cargobike

07

Butchers and Bicycles

Gewoon de aller-coolste!! Butchers and Bicycles is een semi sportieve Deense driewiel bakfiets met tilt-systeem. Met ruimte voor twee kinderen en een deurtje onderscheidt deze bakfiets zich vooral door de hoge fun-factor en zijn looks. Klik hier voor meer info en prijzen…

Butchers and Bicycles uit Copenhagen

De Butchers and Bicycles is geschikt voor twee kinderen en een boodschappentas. met een baby- of peuterschaaltje op het bankje is er nog voldoende ruimte voor een tweede kind maar met een MaxiCosi is de bak vol en past er geen kind meer bij.

Op de Butchers and Bicycles moet gewoon balanceren net als op een tweewieler. Als je bij het stoplicht staat blijft de fiets niet uit zichzelf recht staan en moet er een voet op de grond.

Vormen deze kenmerken geen obstakel en houdt u van premium producten dan is dit misschien wel dé Bakfiets voor u. Hij fietst heerlijke n sportief en voor kinderen is het net alsof ze in een achtbaan zitten. Door het deurtje zien ze het wegdek onder hun voeten verdwijnen.

Ze zullen regelmatig gillen van plezier!!

 

Butchers and Bicycles service

Service en onderhoud zijn van essentieel belang bij bakfietsen. Premium producten verdienen premium service, en daarvan weet u zich bij ons verzekerd. Juist bij een Butchers and Bicycles is goed onderhoud essentieel. In onze professionele werkplaats sparen wij kosten nog moeite om de allerbeste gereedschappen in huis te halen om snel, goed en efficiënt te kunnen opereren. Hierdoor kunt u bij ons altijd snel terecht en bet u de fiets nooit lang kwijt. Bovendien volgen wij alle cursussen die relevant zijn en reizen wij stad en land af naar beurzen op altijd goed op de hoogte te zijn van alle productontwikkelingen. Een bakfiets kan je tegenwoordig overal kopen maar de eerlijke service die wij geven is (helaas) bijna nergens te vinden. Juist omdat bakfietsen veel te verduren hebben is regelmatig onderhoud belangrijk maar hoe u met de fiets omgaat bepaalt uiteindelijk de onderhoudsinterval en de kosten die daarmee gemoeid gaan. Zeker is dat wij altijd in overleg met de klant werken en nooit doen of in rekening brengen wat niet van tevoren is besproken.

 

Stats

DrBeyk in numbers

25 jaar ervaring in bakfietsen en stadsfietsen reparaties, service en onderhoud, beurzen in heel Europa, toch we leren nog elke dag. De wereld verandert snel en zo ook de techniek en het bewustzijn voor duurzaamheid en gezondheid. De bakfietsrevolutie moest een keer komen, dat wisten wij al jaren.

Verzonden bestellingen

Geleverde Bakfietsen

Gereden kilometers op bakfietsen door ons geleverd

Jaren ervaring: EST.1998

DrBeyk Pro B2B

Het berekenen van de kosten per kilometer is bij bakfietsen complexer dan bij veel andere voertuigen. Het varieert per model, gebruik en berijder en de verschillen zijn soms best groot. Omdat er nog maar weinig toegankelijke data beschikbaar is, speelt ervaring een onmiskenbare rol de kosten vooraf in kaart te brengen. Die ervaring hebben wij als geen ander in huis. Voor advies welk model het beste bij uw klus past, een betrouwbare kostenanalyse, maar ook opleiding voor gebruik en onderhoud kunt u op onze expertise vertrouwen.

Met de nieuwe regeling krijgt u tot wel 62% terug bij aanschaf ban een elektrische bakfiets voor de zaak!! Klik op de info knop om meer te weten te komen....

Family life

Een bakfiets is een hele aankoop en veel mensen vertellen ons dat ze nooit gedacht hadden dat ze ooit zoveel geld aan een fiets uit zouden geven. Het is misschien veel geld, maar een elektrische bakfiets is veel meer dan een gewone fiets. Voor gezinnen is het vrijheid en tijd voor elkaar en dat is vandaag de dag onbetaalbaar! Als ik bij de eerste servicebeurt vraag hoe de bakfiets bevalt hoor ik bijna altijd dat het de beste aankoop 'ever' was. En als je een beetje zuinig op je bakkie bent krijg je er nog heel wat voor terug..., áls je hem ten minste ooit wilt verkopen...

CARgoBIKES

Duurzaamheid werkt alleen als er financieel voordeel aan zit. Het is meestal de besparing die mensen en bedrijven over de streep trekt. In de stad heeft een bakfiets vele voordelen. Je bespaart tijd en geld. Een bakfiets is vaak veel sneller dan een auto, zeker in de binnenstad. Je betaalt geen parkeerkosten, brandstofkosten, wegenbelasting, het is gezonder en bij klanten komt het veel sympathieker over. Het is bovendien de perfecte manier om positieve reclame voor je bedrijf te maken!

%d bloggers liken dit: