Bakfiets service reparatie en onderhoud…

DrBeyk is al 25 jaar een betrouwbare specialist en partner op het gebied van Bakfiets onderhoud en service. Met drie gepassioneerde specialisten maken wij uw bakfiets weer gezond.

Gecertificeerde bakfiets specialisten

Wij zijn officieel servicepunt van Urban Arrow – BOSCH – SHIMANO -ENVIOLO – Magura – Tektro – TRP – GATES – Rohloff – etc..

Onderhoud kost niet maar bespaart!

Regelmatig onderhoud voorkomt defecten en onnodige slijtage aan uw bakfiets. Bovendien blijft uw bakfiets zijn waarde behouden, fietst hij lekker en is hij altijd bedrijfszeker. 

Professioneel

Onze klantenservice staat altijd paraat en onze werkplaatsen zijn ingericht met de modernste apparatuur en alleen het allerbeste gereedschap!

“Als u goed voor uw bakfiets zorgt heeft u optimaal plezier en zal uw bakfiets u niet in de steek laten”

3 bakfiets specialisten in Bakfiets service onderhoud en reparaties met ieder zijn eigen specialiteit…

Maatcycles bakfiets reparaties

Maatcycles

Maatcycles is wielen specialist. Hij heeft het vak geleerd bij BikeFix in London waar hij een paar jaar aan ligfietsen en Riksja’s sleutelde. Nu alweer een paar jaar in NL.

Bakfiets onderhoud DrBeyk

DrBeyk

48 jarige Amsterdammer en al ruim 25 jaar als zelfstandig ondernemer in de bakfietsen. Er is bijna niets wat ik nog niet ben tegen gekomen toch leer ik nog elke dag…

Bicycleman

Bicycleman

Marten is een echte allrounder. Na een aantal jaar intensief onderhoud bij bedrijven als post.nl, TringTring, Urban Arrow, etc. kent hij alle ins en outs van B2B bakfiets gebruik.

 Stel onderhoud nooit uit…

Regelmatig onderhoud verhoogt de bedrijfszekerheid van uw Bakfiets

Op tijd service laten verrichten heeft heel veel voordelen. Uw bakfiets blijft bedrijfszeker, waardevast, u zult minder snel voor onaangename dure verassingen komen te staan en last but not least… hij fiets altijd lekker!!

Bij ons heeft u keuze uit drie intensiviteitsniveaus, Get Rolling = alleen maken wat stuk is, Keep me Save = onderhoud en controle of TLC = maak mijn fiets alsof hij van jou is. Zo is er voor elk type fietser een passende aanpak.

Natuurlijk worden de kosten en werkzaamheden van tevoren besproken.

 

Bakfiets Wassen

Een (bak-)fiets wassen is geen schande….

80% van het onderhoud is wassen. Als u uw fiets regelmatig (c.a 4x per jaar) lekker wast scheelt dat enorm in de kosten. Zand, vuil en vocht hebben grote invloed op de fiets en tasten op den duur lagers, remmen en de lak aan. Regelmatig wassen voorkomt onnodige slijtage. Als u er echt geen tijd of zin voor heeft kunt u het ook aan ons overlaten. Vraag ons om een wasbeurt bij het onderhoud.

Urban Arrow bosch onderhoud
Gates belt drive service
Shimano Steps bakfiets service
Rohloff service
I’ve had my UA for a couple of years now and any time I’ve had a problem the Team at the shop and the support online is amazing. I would recommend using there service 100%!!
27-2-2022<br /> Bryan , Amsterdam

Top. Fijne mensen, persoonlijke benadering, vriendelijk. Ze hebben het heel druk maar geven je het gevoel dat ze alle tijd voor je hebben. Heel integer, lijken niks te verkopen dat niet nodig is. Ik kan zo nog een tijdje doorgaan. Niet geloofwaardig misschien maar wel de waarheid wat ons betreft!
8-12-2020<br /> Maaike , Amsterdam

Goed, vriendelijk en eerlijk – de fijnste (bak-)fietsenwinkel van Nederland

Dit is zo’n fijne winkel. Top service, heel vriendelijke mensen, en altijd eerlijk advies. DrBeyk Online voor de electrische bakfiets, en DrBeyk voor de reguliere fiets. Nooit meer anders.

18-11-2020<br /> Rogier , Amsterdam

Onze werkwijze…

Sociaal, duurzaam en efficient

Een aantal kleine zelfstandige bedrijven onder de hoede van DrBeyk, ieder met zijn eigen kracht en specialisme om u met volledige toewijding van dienst te zijn. Zo heeft elke werker de volle opbrengst van zijn handen en vrijheid om te werken naar zijn eigen kracht en tijdsindeling. Dat is volgens ons de beste formule om samen sterk, gezond en gemotiveerd te blijven. Een soort coöperatie waarin iedereen gelijk is en een belang heeft in het succes van de ander, en waarbij u verzekerd bent van de beste service.

DrBeyk’s Premium Bakfiets service onderhoud en reparaties

*Wij kunnen alle reparaties en elk soort onderhoud uitvoeren maar wij werken alleen aan A-Merk bakfietsen van fabrikanten die ons onderdelen kunnen leveren. Deze keuze hebben wij gemaakt om het voor u en voor ons haalbaar te houden. Omdat de kwaliteit van slechte fietsen meestal heel laag is zijn de kosten voor onderhoud en reparatie relatief hoger dan bij goede Bakfietsen. Dit is voor u en voor ons geen prettige situatie.

Wij repareren wel bakfietsen van Urban Arrow – Larry vs Harry – Bakfiets.nl – Riese & Muller – Tern – Lovers – Carqon – YOONIT – Babboe – Chike – Gazelle – Batavus – CAGO – Chistiania – BULLITT – Carla Cargo – Kettler – Veloe – Bike43 – etc..

Als uw bakfiets hier niet tussen staat hopen wij dat u ons ten goede houdt

Wij werken uitsluitend op afspraak

Wilt u van onze diensten gebruik maken? Vul dan het contactformulier in zodat wij snel en efficient een afspraak in kunnen plannen met de juiste monteur.

Zo heeft u duidelijkheid, hoeft u niet te wachten, komt u niet voor niets en kunnen wij direct efficient en goed voorbereid aan de slag met uw Bakfiets.

020 - 26 04 077

1. Uiterwaardenstraat 163-171, 1079CL Amsterdam

2. Uiterwaardenstraat 84a, 1079CD Amsterdam

Op afspraak (via mail)

Een korte vraag? Stuur een apje

DrBeyk bakfiets werkplaats

🚿Bakfiets wassen:

80% van het onderhoud zit hem in het schoonhouden van de fiets. Hoewel wij in Nederland niet gewend zijn onze ‘stadsfiets’ te wassen is dit wel zeer aan te raden. Denk aan een mountainbiker die na elke tocht zijn fiets wast, droogt en weer boven zijn bed hangt… zó extreem hoeft het niet maar het is goed om een fiets elk kwartaal met een sopje warm water met afwasmiddel, een borstel en een spons lekker schoon te maken. Gevorderden kunnen ook de hogedrukspuit bij de benzinepomp gebruiken maar let op!! Bij verkeerde gebruik van de hogedrukspuit kunt u schade veroorzaken en vervalt de garantie.

De beste set op de markt om uw fiets tiptop schoon te houden is deze: Muc-Off 8 in 1 bicycle kit

Als u wilt dat wij de fiets wassen laat het ons dan weten. Het valt niet onder de gratis service, wij rekenen daar €50.- voor en maken uw fiets weer helemaal fris.

🔧Eerste service beurt:

De eerste onderhoudsbeurt voor uw Bakfiets is gratis binnen drie maanden en vóór 500 km. Deze beurt duurt maximaal één uur en u kunt er op wachten met een lekker kopje koffie of iets anders als u de fiets naar onze werkplaats brengt.

*Na drie maanden of met dan 500km brengen wij kosten voor de eerste service en/of reparatie in rekening (€15 per kwartier excl. materiaal).

Wilt u liever dat wij naar u toe komen? Raadpleeg dan onze voorrijtarieven hieronder. Als u een eerste servicebeurt tegoed heeft brengen wij alleen de voorrijkosten in rekening en niet de servicebeurt. 

Klik hier voor tips voor gebruik en onderhoud van de Urban Arrow en andere bakfietsen.

*Als je naar de tandaarts gaat kom je met gepoetste tanden en als je de bakfiets naar de fietsenmaker brengt kom je met een schone fiets. Als de fiets extreem vies is behouden wij ons het recht de fiets (in overleg) te wassen (á €50.- of de reparatie uit te stellen tot de fiets schoon gebracht kan worden.

🕒Periodiek Bakfiets onderhoud:

Door regelmatig onderhoud, in combinatie met regelmatig wassen, blijft uw bakfiets bedrijfszeker en waardevast. Bovendien verkleint u de kans met panne komen te staan. Wij adviseren een bakfiets minimaal eens per jaar (of elke 2000-3000km) voor onderhoud te brengen. Hierdoor blijven de kosten te overzien en voorkom je dat dingen onnodig stuk gaan. Bij fietsen met schijfremmen moeten de remblokken bij normaal rijgedrag eens in de c.a. 2500km worden vervangen.

Juist bij een dure (bak)fiets is onderhoud superbelangrijk!!

👨‍🔧Garantie:

Op alle producten zit 2 jaar fabrieksgarantie. Arbeidsloon dat met een garantiegeval gemoeid gaat nemen wij in het eerste jaar voor onze rekening. De fabrikant beoordeeld en bepaalt of iets wel of geen garantie is, wij zijn in de meeste gevallen slechts de tussenpersoon. Hoewel wij alles altijd zo snel mogelijk proberen af te handelen kan het beoordelen in sommige gevallen enige tijd duren.

Wat is garantie? Onder garantie vallen product falen en productiefouten. Op ‘aan slijtage onderhevige onderdelen’ zit geen garantie tenzij het duidelijk om één van de twee voorgenoemde situaties gaat. Bij roekeloos gebruik en gebrekkig onderhoud kan de garantie komen te vervallen. Wij proberen daarin altijd redelijk en waar mogelijk coulant te zijn en verwachten dat ook van u 😊 

Als er werkelijk sprake is van garantie en u de fiets niet bij ons langs kunt brengen halen wij de bakfiets kosteloos op en leveren wij hem als dat nodig is kosteloos ook weer af. Als het geen garantie blijkt gelden onderstaande tarieven.

🚑 Bakfiets Service op locatie of haal (en breng service):

🌳🍀Omdat deze service altijd CO² uitstoot is het altijd beter om zelf met de fiets langs te fietsen of de service lokaal uit te laten voeren. Als dit echt niet kan gelden onderstaande tarieven.

  • Amsterdam (postcode 1000-1109) voorrijkosten: €55.-
  • Amstelveen (postcode 1180 – 1189) voorrijkosten €55.-
  • Gooise Meren: Muiden, Naarden, Bussum, Muiderberg (postcode 1389 – 1412) €55.-
  • Haarlem, Heemstede, Bloemendaal, Zandvoort, Lisse, Noodwijk €80.-
  • Hilversum (postcode 1200 – 1243) €55.-
  • Gemeente Haarlemmermeer €65.-
  • Gemeente Waterland €65.-
  • Andere plaatsen in overleg.

*Niet álle reparaties kunnen op locatie worden uitgevoerd. In dat geval halen wij de fiets op en overleggen wij met u of de fiets na de reparatie bezorgd moet worden. U kunt er dan ook voor kiezen de fiets zelf op te halen en terug te fietsen, altijd in overleg met u. Voor ‘halen en brengen’ gelden onderstaande tarieven.

🚛 Wij kunnen de bakfiets ook op laten halen door een derde partij (zie tarieven hieronder) of u kunt het zelf regelen via Brenger.nl

Afstand (enkele reis) Focus Brenger
0-25km €120.- €45.-
25-70km €120.- €58.-
70-150km €120.- €77.-
150-240km €120.- €94.-
%d bloggers liken dit: