Al onze bakfietsmerken op een rijtje

DrBeykOnline... GROOT... door klein te blijven.
webshop
Cargobike Factory
CaGo Bike
urban arrow bakfiets onderhoud reparatie
Cube cargo
Bullitt bike
YOONIT_bikes_logo
Bike43 longtail moederfiets

Onze Bakfiets Merken

Kwaliteit op de eerste plaats.

Ervaring heeft ons geleerd geen concessies te doen op kwaliteit. Wij zijn uiterst selectief in de keuze van onze producten en verkopen uitsluitend premium bakfietsen. Goede producten en goede service maken klanten blij, en dat is wat ons weer blij maakt.  Wij zijn bevoorrecht om prachtige bakfietsen te mogen leveren van producenten waar wij warme banden mee onderhouden. Groei, aantallen en winstbejag zijn niet onze ambitie. Wij doen waar onze passie ligt, dat is voor ons wat telt!

01

B U L L I T T

De Bullitt van LARRY VS HARRY is van begin af aan onze passie. Een sportieve bakfiets waar je mee voor de dag kunt komen. Hij is snel en super licht maar je moet daardoor wel wat concessies doen op gebied van laadruimte.

02

Urban Arrow

De Urban Arrow Family of Cargo, wie kent hem inmiddels niet? Een echt Nederlands product. Sterk, degelijk, betrouwbaar, waardevast en super fuctioneel. Door de ‘omafiets’ zithouding kan iedereen er makkelijk op fietsen.

03

CargoFactory

Handgemaakt in Duitsland. Materialenen arbeid worden zoveel mogelijk uit de regio betrokken waardoor deze bakfiets even effiecient wordt geproduceert als fietst. Dit is de lichtste bakfiets op de markt.

04

CaGo Bike

De Rolls Royce onder de bakfietsen. Deze bakfiets is echt anders dan de rest. Met comfort en veiligheid op de eerste plaats onderscheid deze bakfiets zich echt van zijn soortgenoten. CaGo heeft bakfietsen weer naar een heel nieuw level gebracht.

Vind je alle bakfietsen te groot en zoek je toch een fiets met voldoende laadcapaciteit? Dan heeft YOONIT misschien iets voor jou. De allerkleinste (en lichtste) bakfiets ter wereld die ook nog heel lekker fietst, of het nou elektrisch is of niet…

Eer wie eer toekomt. Bakfiets.nl is de uitvinder van de kinderbakfiets. Met deze bakfiets is de bakfietsrevolutie ruim 20 jaar geleden begonnen. Onveranderd, met de retro-look, degelijk en ijzersterk is deze bakfiets nog seeds even relevant.

07

Butchers & Bicycles

Butchers and Bicycles is een semi sportieve Deense driewiel bakfiets met tilt-systeem. Met ruimte voor twee kinderen en een deurtje onderscheid deze bakfiets zich vooral door de hoge fun-factor en zijn looks.

08

Carla Cargo

Met een Carla Cargo (bak-) fiets aanhanger kan je echt bijna alles vervoeren. Deze Duitse firma heeft de laadcapaciteit van een fiets tot een absoluut maximum verhoogd. De mogelijkheden zijn verbazingwekkend!

09

Bike43

Een super robuuste longtail van onze Belgische broeders. De Bike43 is echt een geweldige transportfiets en moederfiets fiets met een lekker laag zwaartepunt door het kleine achterwiel. Hierdoor is hij ook als hij met veel gewicht is beladen makkelijk te houden. Maar het belangrijkste…. hij fietst heerlijk!!

10

C H I K E

Chike is een compacte driewieler met tilt-systeem die even groot is als een normale fiets. Deze lichtgewicht bakfiets met geveerd onderstel is echt geniaal in ontwerp en heeft vele toepassingsmogelijkheden. De schattigste bakfiets in onze collectie.

11

CUBE CARGO

Een strakke en sportieve bakfiets van een merk waarvan je el weet dat ze goede fietsen kunnen maken. Iets lichter dan zijn soortgenoten, strak design en een goede prijsstelling maken de Cube Cargo interesant. Naast de Cargo leveren wij ook de ‘gewone’ fietsen van Cube.

12

TERN HSD

De Tern GSD en HSD zijn multifunctionele longtails, echte pakezels… ijzersterk en onverwoestbaar. Door de sterke 20inch ligt het zwaartepunt lekker laag en is het gewicht makkelijk te torsen. Bovendien is de fiets supercompact en makkelijk weg te bergen.

13

V E L O E

Een Italiaanse longtail, een beetje vergelijkbaar met de Workcycles. Een zeer betaalbare (elektrische) fiets waar je 2-3 kinderen op kunt vervoeren. Ideaal als tweede fiets naast de bakfiets om flexibel te zijn en de elektrische bakfiets bij te kunnen houden 🙂

14

HNF-Nicolai

HNF-Nicolai is een bijzondere driewiel bakfiets, een dieplader met tilt-systeem met een laadvermogen van 250kg. De Duitse kwaliteit spettert ervan af! Een prachtige bakfiets waarmee je zeker niet ongemerkt door de straten zult fietsen. Bij ons in de winkel staat iedereen er altijd met open mond naar te kijken.

15

Kettler Cargo

De nieuwe Kettler Cargoline wordt zowel als hadtail als in Full-Suspension geleverd. Bij deze bakfiets zonder voorvork het voorwiel zit in het frame gebruik makend van het gepattenteerde ‘Elian’ stuursysteem in de naaf. Een totaal nieuw concept met vele voordelen! Vanaf September te bezichtigen in onze showroom.

16

Christiania

Christiania bakfietsen horen in Copenhagen al sinds jaar en dag in het straatbeeld. Vaak gekopieerd maar nooit gevenaard. Deze driewiel bakfiets staat bekend om zijn grote voorwielen en lichtgewicht design. Deze kenmerken zorgen voor een ongeëvenaard rijplezier.

CARLA, de grote vrachtaanhanger kan zware lasten tot 200 kg achter uw fiets vervoeren. Het is de gemakkelijkste en meest kosteneffectieve manier om uw werk te doen met een ontspannen glimlach op uw gezicht. Een verschil maken kan zo eenvoudig en leuk zijn.

Muli is een compacte bakfiets met opvouwbare bak. Compact, wendbaar,
kort en soepel als een lichte stadsfiets – sterk als een bakfiets. Krappe bochten, kleine parkeerplaats, een stuk met de trein – geen probleem!

Deze bakfiets is speciaal ontworpen om ladingen te vervoeren waarbij het cargo plat-form op stahoogte kan worden geladen en gelost. Bovendien is hij inklapbaar, waar-door hij gemakkelijk op te bergen en te vervoeren is wanneer hij even niet in gebruik is.

Wij zijn heel trots dat wij dit geweldige vouwfiets merk in Nederland mogen introduceren. Bij toeval tegengekomen en direct verliefd geworden. Volgens ons is dit de mooiste vouwfiets op de markt!! Ervaar het zelf en kom kijken…

DrBeyk, de Professional in Service

Service en onderhoud zijn van essentieel belang bij bakfietsen. Premium producten verdienen premium service, en daarvan weet u zich bij ons verzekerd. In onze professionele werkplaats sparen wij kosten nog moeite om de allerbeste gereedschappen in huis te halen om snel, goed en efficiënt te kunnen opereren. Hierdoor kunt u bij ons altijd snel terecht en bet u de fiets nooit lang kwijt. Bovendien volgen wij alle cursussen die relevant zijn en reizen wij stad en land af naar beurzen op altijd goed op de hoogte te zijn van alle productontwikkelingen. Een bakfiets kan je tegenwoordig overal kopen maar de eerlijke service die wij geven is (helaas) bijna nergens te vinden. Juist omdat bakfietsen veel te verduren hebben is regelmatig onderhoud belangrijk maar hoe u met de fiets omgaat bepaalt uiteindelijk de onderhoudsinterval en de kosten die daarmee gemoeid gaan. Zeker is dat wij altijd in overleg met de klant werken en nooit doen of in rekening brengen wat niet van te voren is besproken.

 

Stats

DrBeyk in numbers

25 jaar ervaring in bakfietsen en stadsfietsen reparaties, service en onderhoud, toch we leren nog elke dag. De wereld verandert snel en zo ook de techniek en het bewustzijn voor duurzaamheid en gezondheid. De bakfietsrevolutie moest een keer komen, dat wisten wij al jaren.

Verzonden bestellingen

Geleverde Bakfietsen

Gereden kilometers op bakfietsen door ons geleverd

Jaren ervaring: EST.1998

That’s why I’m Happy…

Headquarters

Uiterwaardenstraat 163-171
1079CL Amsterdam (NL)

Contact

020-2604077 (ma-di-woe)
Contactformulier

Office hours

Zo – do: 09:00-18:00
Vrij en za gesloten

   Follow Us

×

Welkom!

We staan je graag te woord. Klik of tik op het onderstaande icoon om de WhatsApp chat te starten.

× Hoe kan Dr. Beyk je helpen?