Bullitt bike
YOONIT_bikes_logo
Bike43 longtail moederfiets
CaGo Bike
urban arrow bakfiets onderhoud reparatie
Cargobike Factory
bakfiets-nl CargoTrike

Bakfiets.nl

Bakfiets.nl, de aanjager van de Bakfiets Revolutie

De CargoBike en de CargoTrike van Bakfiets.nl zijn oerdegelijke stalen bakfietsen. Nog steeds handgemaakt in Hoogeveen, inhouse gepoedercoat en geassembleerd vervult Bakfiets.nl een belangrijke sociale rol in het dorp. De retro-look en de fijne rijeigenschappen maken deze bakfiets nog steeds een relevante concurrent van de nieuwere modellen. 

Omdat deze bakfiets pas wordt gebouwd als er opdracht voor is gegeven kunt u kiezen uit een keur aan opties en kleuren om de fiets helemaal naar uw smaak en behoefte samen te stellen.

Bakfiets CargoTrike

06

B a k f i e t s . n l

Eer wie eer toekomt. Bakfiets.nl is de uitvinder van de kinderbakfiets. Met deze bakfiets is de bakfietsrevolutie ruim 20 jaar geleden begonnen. Onveranderd, met de retro-look, degelijk en ijzersterk is deze bakfiets nog seeds even relevant.

Bakfiets.nl made by AZOR

Bakfiets.nl wordt in de Azor fabriek gemaakt met de speciaal ontworpen en extra sterke Heavy Duty wielen

De Shadow is een van de topmodellen van Bakfiets.nl. Met zijn aluminium frame, Shimano Steps middenmotor en aluminium profiel bak met trampolinestof is dit model licht en super stijf. Dit maakt het fietsen op deze bakfiets een echte belevenis. Het aluminium frame is gemaakt van geëngageerde dubbelwandige buizen. De hydraulische remmen en de sterke velgen maken de Shadow zeer degelijk en veilig. De maatvoering van de bak is bijna gelijk aan de Cargobike Long,
Hierdoor passen veel accessoires gewoon.

 

Bakfiets.nl voor elke dag

Klaar voor een stap vooruit in je leven? (Electrische) Bakfietsen veranderen de wereld. Je fietst overal makkelijk naartoe, parkeerproblemen zijn verleden tijd en hard trappen hoeft ook helemaal niet meer. De dagelijkse boodschappen, een ritje naar school, bezorging, lekker op vakantie met de fiets of gewoon ergens naartoe. Met een (elektrische) bakfiets is elk ritje een genot! Het is een bakfiets… maar dan toch eigenlijk ook weer niet.

Shimano STePS is niet alleen een motor maar een compleet systeem waarbij alle componenten harmonieus samenwerken voor onovertroffen prestaties. Elektrisch schakelen en helemaal geen weerstand als de motor uit staat zijn maar een greep uit de vele voordelen.

Meer dan alle andere elektrische aandrijfsystemen richt Shimano zich erop de rijder een echte fietsbelevenis te geven, je fietst elektrisch…, maar je fietst wel degelijk.

Stats

DrBeyk in numbers

25 jaar ervaring in bakfietsen en stadsfietsen reparaties, service en onderhoud, beurzen in heel Europa, toch we leren nog elke dag. De wereld verandert snel en zo ook de techniek en het bewustzijn voor duurzaamheid en gezondheid. De bakfietsrevolutie moest een keer komen, dat wisten wij al jaren.

Verzonden bestellingen

Geleverde Bakfietsen

Gereden kilometers op bakfietsen door ons geleverd

Jaren ervaring: EST.1998

DrBeyk Pro B2B

Het berekenen van de kosten per kilometer is bij bakfietsen complexer dan bij veel andere voertuigen. Het varieert per model, gebruik en berijder en de verschillen zijn soms best groot. Omdat er nog maar weinig toegankelijke data beschikbaar is, speelt ervaring een onmiskenbare rol de kosten vooraf in kaart te brengen. Die ervaring hebben wij als geen ander in huis. Voor advies welk model het beste bij uw klus past, een betrouwbare kostenanalyse, maar ook opleiding voor gebruik en onderhoud kunt u op onze expertise vertrouwen.

Met de nieuwe regeling krijgt u tot wel 62% terug bij aanschaf ban een elektrische bakfiets voor de zaak!! Klik op de info knop om meer te weten te komen....

Family life

Een bakfiets is een hele aankoop en veel mensen vertellen ons dat ze nooit gedacht hadden dat ze ooit zoveel geld aan een fiets uit zouden geven. Het is misschien veel geld, maar een elektrische bakfiets is veel meer dan een gewone fiets. Voor gezinnen is het vrijheid en tijd voor elkaar en dat is vandaag de dag onbetaalbaar! Als ik bij de eerste servicebeurt vraag hoe de bakfiets bevalt hoor ik bijna altijd dat het de beste aankoop 'ever' was. En als je een beetje zuinig op je bakkie bent krijg je er nog heel wat voor terug..., áls je hem ten minste ooit wilt verkopen...

CARgoBIKES

Duurzaamheid werkt alleen als er financieel voordeel aan zit. Het is meestal de besparing die mensen en bedrijven over de streep trekt. In de stad heeft een bakfiets vele voordelen. Je bespaart tijd en geld. Een bakfiets is vaak veel sneller dan een auto, zeker in de binnenstad. Je betaalt geen parkeerkosten, brandstofkosten, wegenbelasting, het is gezonder en bij klanten komt het veel sympathieker over. Het is bovendien de perfecte manier om positieve reclame voor je bedrijf te maken!

That’s why I’m Happy…

Headquarters

Uiterwaardenstraat 163-171
1079CL Amsterdam (NL)

Contact

020-2604077 (ma-di-woe)
Contactformulier

Office hours

Zo – do: 09:00-18:00
Vrij en za gesloten

   Follow Us

%d