Cube Cargo

Bullitt bike
bakfiets onderhoud
CaGo Bike
urban arrow bakfiets onderhoud reparatie
Cargobike Factory
Cube Cargo

CUBE CARGO

CUBE CARGO, licht en sportief

De CUBE cargo is iets sportiever dan de Urban Arrow en iets minder sportief dan de Bullitt. De verende voorvork geeft hem een subtiele rijervaring en de super sterke Bosch CX/Cargo motor met een torque van maar liefst 85Nm geeft voldoende kracht om elk terrein aan te kunnen. 

De fiets komt volledig als bouwpakket bij ons aan. Het is veel werk om een bakfiets in onze werkplaats te assembleren maar het leuke daaraan is dat je de fiets van scratch opbouwt, waarbij je de fiets door en door leert kennen. Bij de Cube Cargo was ik echt onder de indruk van het geniale ontwerp, er is werkelijk overal aan gedacht, deze bakfiets zit goed in elkaar!

16

CUBE CARGO

Een strakke en sportieve bakfiets van een merk waarvan je el weet dat ze goede fietsen kunnen maken. Iets lichter dan zijn soortgenoten, strak design en een goede prijsstelling maken de Cube Cargo interesant. Naast de Cargo leveren wij ook de ‘gewone’ fietsen van Cube.  

CUBE CARGO, reclaim the streets…

De Cargo Hybrid is een stabiele en praktische werkfiets voor het vervoer van spullen en mensen, tot in totaal 220 kilo. Het kleine voorwiel en het grote achterwiel zijn opgehangen in een aluminium frame, dat stevig genoeg is om twee kinderen veilig mee te vervoeren. Onderin de fiets ligt – heel onopvallend – de speciale cargo-aandrijflijn van Bosch. De accu’s zijn centraal ondergebracht, voor uitgebalanceerde rijeigenschappen en een goede toegankelijkheid. De Cargo Hybrid biedt een nieuwe manier van transport in de stad. Wij zijn er trots op en we zijn er zeker van, dat jij dat ook zult zijn.

Bakfietsen maken het leven in de steden een stuk leuker, maar ook als je buiten de stad woont kan een bakfiets een prima alternatief of aanvulling voor ander vervoer zijn.

De Cube Cargo is wat ons betreft het geld zeker waard!

 

Stats

DrBeyk in nummers

25 jaar ervaring in bakfietsen en stadsfietsen reparaties, service en onderhoud, toch we leren nog elke dag. De wereld verandert snel en zo ook de techniek en het bewustzijn voor duurzaamheid en gezondheid. De bakfietsrevolutie moest een keer komen, dat wisten wij al jaren.

Verzonden bestellingen

Geleverde Bakfietsen

Gereden kilometers op bakfietsen door ons geleverd

Jaren ervaring: EST.1998

DrBeyk Pro B2B

Het berekenen van de kosten per kilometer is bij bakfietsen complexer dan bij veel andere voertuigen. Het varieert per model, gebruik en berijder en de verschillen zijn soms best groot. Omdat er nog maar weinig toegankelijke data beschikbaar is, speelt ervaring een onmiskenbare rol de kosten vooraf in kaart te brengen. Die ervaring hebben wij als geen ander in huis. Voor advies welk model het beste bij uw klus past, een betrouwbare kostenanalyse, maar ook opleiding voor gebruik en onderhoud kunt u op onze expertise vertrouwen.

Family life

Een bakfiets is een hele aankoop en veel mensen vertellen dat ze nooit gedacht hadden dat ze ooit zoveel geld aan een fiets uit zouden geven. Het is ook veel geld maar een elektrische bakfiets is meer dan een gewone fiets. Voor gezinnen is het vrijheid en tijd voor elkaar en dat is vandaag de dag onbetaalbaar! Als ik bij de eerste servicebeurt vraag hoe de bakfiets bevalt hoor ik haast altijd dat het de beste aankoop ‘ever’ was. En als je een beetje zuinig op je bolide bent krijg je er nog heel wat voor terug…, áls je hem ten minste ooit wilt verkopen..

CARgoBIKES

Duurzaamheid werkt alleen als er financieel voordeel aan zit. Het is meestal de besparing die mensen en bedrijven over de streep trekt. In de stad heeft een bakfiets vele voordelen. Je bespaart tijd en geld. Een bakfiets is vaak veel sneller dan een auto, zeker in de binnenstad. Je betaalt geen parkeerkosten, brandstofkosten, wegenbelasting, het is gezonder en bij klanten komt het veel sympathieker over. Het is bovendien de perfecte manier om positieve reclame voor je bedrijf te maken!

That’s why I’m Happy…

Headquarters

Uiterwaardenstraat 163-171
1079CL Amsterdam (NL)

Contact

020-2604077 (ma-di-woe)
Contactformulier

Office hours

Zo – do: 09:00-18:00
Vrij en za gesloten

   Follow Us

%d bloggers liken dit: