Bullitt bike
CaGo Bike
Bullitt bike
Cargobike Factory

Na een lange periode van stilstand in de bakfiets wereld heeft Urban Arrow door innovatie het begrip ‘bakfiets’ opnieuw op de kaart gezet. Dit Amsterdamse ontwerp en Nederlandse fabricaat voldoet aan alle eisen van de moderne wereld. Hij is sterk, snel, onderhoudsarm, modulair, multifunctioneel, super praktisch en heeft ook nog een mooi design! …om maar eens wat termen te gebruiken. Urban Arrow staat voor kwaliteit en constante innovatie. Stap uit de file en spring op de bakfiets, dat is de weg naar de toekomst!

Smart Urban Mobility

Urban Arrow viert dit jaar haar 10 verjaardag en is snel uitgegroeid tot het grootste bakfietsenmerk wereldwijd. Hoewel de fiets van het begin af aan alle awards binnensleepte hebben ze de afgelopen tien jaar niet stilgezeten. Met inmiddels al model 6 is de fiets beter dan ooit. Zonder aan reclame te doen konden ze de vraag de afgelopen jaren, en nog steeds maar nauwelijks aan. De stijlvolle vormgeving, de hoge kwaliteit, de praktische functionaliteiten, het rij-gemak en comfort, de duurzaamheid, de geweldige service die ze geven en de mond- op mond reclame die daaruit voortvloeit is deze bakfiets niet meer uit het veld te slaan. Het is een voorrecht om met zo een bedrijf samen te mogen werken en onze klanten een geweldig product te kunnen leveren. Deze fiets is behalve een ‘life changer’ voor veel gezinnen en bedrijven ook een ‘game changer’ voor veel steden. Door deze bakfiets zijn er weinig argumenten over om de auto nog in de stad te gebruiken.

De Urban Arrow Family of Cargo, wie kent hem inmiddels niet? Een echt Nederlands product. Sterk, degelijk, betrouwbaar, waardevast en super fuctioneel. Door de ‘omafiets’ zithouding kan iedereen er makkelijk op fietsen.

URBAN ARROW FAMILY / CARGO

De Urban Arrow Family:

ACCELERATE YOUR DAY…! Als je een elektrische fiets op twee wielen zoekt voor dagelijks gebruik en kindervervoer steekt deze elektrische bakfiets met kop en schouders boven zijn soortgenoten uit. In de bak passen 3-4 kinderen (of 2+maxicosi) en op de robuuste bagagedrager met Easyfit aansluiting past een Yepp Maxi (of Junior) waarmee je nog een extra zitplaats kunt creëren. En er blijft er altijd ruimte voor de boodschappen over! Als je dit eenmaal hebt ervaren raak je eraan verslaafd en zul je de auto niet missen. Family brochure 2019

De Urban Arrow Cargo:

ELECTRIFY YOUR BUSINESS…! Er zijn verschillende opbouwmogelijkheden zoals koelboxen tot bakken voor pakketbezorgers en de fiets is er in 4 lengtes. Gelukkig kiezen steeds meer bedrijven voor schonere oplossing en de Urban Arrow biedt daar vele mogelijkheden voor. Heb je een bedrijfswagen en werk je voornamelijk is de stad? Laat je dan inspireren door de vele mogelijkheden en natuurlijk ook door het geld wat je ermee kunt besparen!! 

Stats

DrBeyk in nummers

25 jaar ervaring in bakfietsen en stadsfietsen en we leren nog elke dag. De wereld verandert snel en zo ook de techniek en het bewustzijn voor duurzaamheid en gezondheid. De bakfietsrevolutie moest een keer komen, dat wisten wij al jaren.

Verzonden bestellingen

Geleverde Bakfietsen

Gereden kilometers op bakfietsen door ons geleverd

Jaren ervaring: EST.1998

Headquarters

Uiterwaardenstraat 163-171
1079CL Amsterdam (NL)

Contact

020-2604077 (ma-di-woe)
Contactformulier

Office hours

Zo – do: 09:00-18:00
Vrij en za gesloten

   Follow Us