Urban Arrow | Smart Urban Mobility

bekijk de prijzen
CaGo Bike
urban arrow bakfiets onderhoud reparatie
Cargobike Factory
Cube cargo
Bullitt bike
YOONIT_bikes_logo
Bike43 longtail moederfiets

URBAN ARROW van SMART URBAN MOBILITY

Na een lange periode van stilstand in de bakfiets wereld heeft Urban Arrow door innovatie het begrip ‘bakfiets’ opnieuw op de kaart gezet. Dit Amsterdamse ontwerp en Nederlandse fabricaat voldoet aan alle eisen die de moderne wereld aan een elektrische familie bakfiets stelt. Hij is sterk, snel, onderhoudsarm, modulair, multifunctioneel, super praktisch en heeft ook nog een mooi design! …om maar eens wat termen te gebruiken. Urban Arrow staat voor kwaliteit en constante innovatie.

Stap uit de file en spring op de bakfiets, dat is de weg naar de toekomst!

Smart Urban Mobility

Urban Arrow vierde vorig jaar haar 10 verjaardag en is snel uitgegroeid tot het grootste bakfietsenmerk wereldwijd. Hoewel de fiets van het begin af aan al alle awards binnensleepte hebben ze de afgelopen tien jaar niet stilgezeten. Met inmiddels al model 9 is de fiets nu beter dan ooit.

Zonder reclame te maken konden ze de vraag de afgelopen jaren maar nauwelijks aan. De stijlvolle vormgeving, de hoge kwaliteit, de praktische functionaliteiten, het rij-gemak en comfort, de duurzaamheid, de geweldige service die ze geven en de mond- op mondreclame die daaruit voortvloeit is deze bakfiets niet meer uit het veld te slaan.

Het is een voorrecht om met Urban Arrow te mogen werken om onze klanten een geweldig product te kunnen leveren. Deze fiets is behalve een ‘life changer’ voor veel gezinnen en bedrijven ook een ‘game changer’ voor veel steden. Door deze bakfiets zijn er weinig argumenten over om nog een auto in de stad te gebruiken.

De Urban Arrow Family of Cargo, wie kent hem inmiddels niet? Een echt Nederlands product. Sterk, degelijk, betrouwbaar, waardevast en super fuctioneel. Door de ‘omafiets’ zithouding kan iedereen er makkelijk op fietsen. De kracht van een goede bakfiets zit’m in zijn eenvoud!!

URBAN ARROW FAMILY/CARGO

De Urban Arrow Family:

ACCELERATE YOUR DAY…! Als je een elektrische fiets op twee wielen zoekt voor dagelijks gebruik en kindervervoer steekt deze elektrische bakfiets met kop en schouders boven zijn soortgenoten uit. In de bak passen 3-4 kinderen (of 2+maxicosi) en op de robuuste bagagedrager met Easyfit aansluiting past een Yepp Maxi (of Junior) waarmee je nog een extra zitplaats kunt creëren. Er blijft dan voldoende ruimte voor de boodschappen over! Als je deze bakfiets eenmaal hebt ervaren raak je eraan verslaafd en zul je de auto niet missen. UA_brochure_portfolio_2022_NL

De Urban Arrow Cargo:

ELECTRIFY YOUR BUSINESS…! Er zijn verschillende opbouwmogelijkheden van koelboxen tot bakken voor pakketbezorgers en de fiets is er in 4 lengtes. Steeds meer bedrijven kiezen voor de Bakfiets en de Urban Arrow biedt veel mogelijkheden. Heb je een bedrijfswagen en werk je voornamelijk is de stad? Laat je dan inspireren door de vele mogelijkheden en natuurlijk ook door het geld wat je ermee kunt besparen!!

Stats

DrBeyk in nummers

25 jaar ervaring in bakfietsen en stadsfietsen reparaties, service en onderhoud, toch we leren nog elke dag. De wereld verandert snel en zo ook de techniek en het bewustzijn voor duurzaamheid en gezondheid. De bakfietsrevolutie moest een keer komen, dat wisten wij al jaren.

Verzonden bestellingen

Geleverde Bakfietsen

Gereden kilometers op bakfietsen door ons geleverd

Jaren ervaring: EST.1998

Headquarters

Uiterwaardenstraat 163-171
1079CL Amsterdam (NL)

Contact

020-2604077 (ma-di-woe)
Contactformulier

Office hours

Zo – do: 09:00-18:00
Vrij en za gesloten

   Follow Us

×

Welkom!

We staan je graag te woord. Klik of tik op het onderstaande icoon om de WhatsApp chat te starten.

× Hoe kan Dr. Beyk je helpen?