Chike e-Cargo en e-Kids

Bestel een CHIKE
Bullitt bike
bakfiets onderhoud
CaGo Bike
urban arrow bakfiets onderhoud reparatie
Cargobike Factory

Onmiskenbaar… Duitse engeneering!!  

CHIKE E-CARGO EN E-KIDS

Een e-CHIKE is even lang en even breed als een ‘normale’ fiets! Ik denk dat het de meest ruimte efficiente fiets op de markt is. De e-Kids biedt plaats aan twee linderen van heel klein tot makkelijk 10 jaar en de e-Cargo heeft een laadplateau van 72cm x 94cm met afnembare zijpanelen die je echt in een handomdraai erop en eraf kunt halen. De fiets heeft een geveerd teilt systeem waardoor je ongekend snel en wendbaar bent en de lading niet stuitert. Ik hou van deze fiets!!   

Chike cargobike bakfiets met beltdrive

10

CHIKE

Chike is een compacte driewieler met tilt-systeem die even groot is als een normale fiets. Deze lichtgewicht bakfiets met geveerd onderstel is echt geniaal in ontwerp en heeft vele toepassingsmogelijkheden. De schattigste bakfiets in onze collectie. Klik hier voor meer info…

CHIKE e-Cargo, compact maar GROOT…!

De Chike Cargo-modellen zijn standaard uitgerust met een superhandig transportplatform. Met een lengte van 94 cm en een breedte van 72 cm biedt deze voldoende ruimte aan bijna alles wat je maar wilt vervoeren. Door de ‘Airline-ankerrails’ die zijn verwerkt in het laadplatform kan elke lading eenvoudig kan worden vastgezet. Afhankelijk van wat u met uw CHIKE wilt vervoeren, kan het platform worden uitgebreid. U kunt uw CHIKE helemaal aanpassen aan uw persoonlijke wensen.

Doormiddel van 4 schuifsluitingen zet je de zijpanelen erin werkelijk in een handomdraai op en haal je ze er even makkelijk weer af. Zo ontstaat er een 35 cm hoge transport box met binnen afmetingen van 90 cm x 68 cm en een laadvolume van ca. 210 liter. De wand is in enkele seconden gemonteerd en ook weer verwijderd.

De afsluitbare Transportboxen zijn ideaal als je nog meer wilt vervoeren. Denk aan boodschappen, de luiertas, gereedschap of montage materiaal. De boxen (40 x 30 x 27 cm) zijn eenvoudig aan het frame van je CHIKE te bevestigen en door middel van een kliksysteem.

CHIKE e-Kids

Kinderen hebben een fantastisch panoramisch uitzicht door de grote ramen. En je kunt ze goed in de gaten houden door het kleine raampje in het dak. De vijfpuntsgordels bieden maximale veiligheid en kunnen flexibel worden gebruikt voor één kind in het midden of twee kinderen naast elkaar.

Door het geveerde tilt-systeem bent i snel, wendbaar en hebben de kinderen en de berijder weinig last van oneffenheden op de weg. Deze bakfiets rijdt echt uitzonderlijk smooth….

De cargo-versie van de Shimano Steps E6100-motor ondersteunt nu trappen tot 25 km/u. Een Gates CDX-riemaandrijving brengt zowel het been- als motorvermogen over op de Shimano Inter E5 Di2 automatisch geschakelde versnellingsnaaf…

De riemaandrijving heeft veel voordelen: De hoogwaardige, met koolstofvezel versterkte CDX-riem van GATES loopt aangenaam stil, hoeft niet te worden gesmeerd en gaat veel langer mee dan een ketting.

Stats

DrBeyk in numbers

25 jaar ervaring in bakfietsen en stadsfietsen reparaties, service en onderhoud, beurzen in heel Europa, toch we leren nog elke dag. De wereld verandert snel en zo ook de techniek en het bewustzijn voor duurzaamheid en gezondheid. De bakfietsrevolutie moest een keer komen, dat wisten wij al jaren.

Verzonden bestellingen

Geleverde Bakfietsen

Gereden kilometers op bakfietsen door ons geleverd

Jaren ervaring: EST.1998

DrBeyk Pro B2B

Het berekenen van de kosten per kilometer is bij bakfietsen complexer dan bij veel andere voertuigen. Het varieert per model, gebruik en berijder en de verschillen zijn soms best groot. Omdat er nog maar weinig toegankelijke data beschikbaar is, speelt ervaring een onmiskenbare rol de kosten vooraf in kaart te brengen. Die ervaring hebben wij als geen ander in huis. Voor advies welk model het beste bij uw klus past, een betrouwbare kostenanalyse, maar ook opleiding voor gebruik en onderhoud kunt u op onze expertise vertrouwen.

Met de nieuwe regeling krijgt u tot wel 62% terug bij aanschaf ban een elektrische bakfiets voor de zaak!! Klik op de info knop om meer te weten te komen....

Family life

Een bakfiets is een hele aankoop en veel mensen vertellen ons dat ze nooit gedacht hadden dat ze ooit zoveel geld aan een fiets uit zouden geven. Het is misschien veel geld, maar een elektrische bakfiets is veel meer dan een gewone fiets. Voor gezinnen is het vrijheid en tijd voor elkaar en dat is vandaag de dag onbetaalbaar! Als ik bij de eerste servicebeurt vraag hoe de bakfiets bevalt hoor ik bijna altijd dat het de beste aankoop 'ever' was. En als je een beetje zuinig op je bakkie bent krijg je er nog heel wat voor terug..., áls je hem ten minste ooit wilt verkopen...

CARgoBIKES

Duurzaamheid werkt alleen als er financieel voordeel aan zit. Het is meestal de besparing die mensen en bedrijven over de streep trekt. In de stad heeft een bakfiets vele voordelen. Je bespaart tijd en geld. Een bakfiets is vaak veel sneller dan een auto, zeker in de binnenstad. Je betaalt geen parkeerkosten, brandstofkosten, wegenbelasting, het is gezonder en bij klanten komt het veel sympathieker over. Het is bovendien de perfecte manier om positieve reclame voor je bedrijf te maken!

%d