Bullitt, de snelste bakfiets ter wereld!

Bekijk de Bullitt prijzen
Cargobike Factory
CaGo Bike
urban arrow bakfiets onderhoud reparatie
Cube cargo
Bullitt bike
YOONIT_bikes_logo
Bike43 longtail moederfiets

You won´t be able to stay home brother…

Bullitt bakfiets, by Larry vs Harry

Hou je van fietsen? Dan is dit de Bullitt bakfiets voor jou. Super snel, licht en wendbaar in het verkeer. De geometrie van het frame zorgt dat je kracht in pure snelheid wordt omgezet, bijna zonder verlies. Bullitt is leverbaar met naafversnelling of derailleur en elektrisch of niet-elektrisch. Door het dubbele voorframe heb je een laadvermogen tot wel 175kg en als dat je te zwaar wordt is er de eBullitt met sterke Shimano STePS E6100 of met de EP8 motor. In tegenstelling tot alle andere bakfietsen is de eBullitt licht-rollend met hoog rendement uit de aandrijving waardoor je met dezelfde accu inhoud tot wel 3 keer meer actieradius hebt. De Shimano motor focust op de fietservaring waardoor je echt nog wel het gevoel hebt dat je fietst. De fiets kan op allerlei manieren worden opgebouwd voor zowel cargo als kindervervoer.

Bullitt bakfiets

De Bullitt bakfiets van LARRY VS HARRY is van begin af aan onze passie. Een sportieve bakfiets waar je mee voor de dag kunt komen. Hij is snel en super licht maar je moet daardoor wel wat concessies doen op gebied van laadruimte. Een bakfiets waar je nooit genoeg van krijgt! Klik hier voor Bullitt prijzen…

Bullitt bakfiets voor elke dag

Klaar voor een stap vooruit in je leven? Een Bullitt bakfiets verandert je wereld! Je fietst overal makkelijk naartoe, parkeerproblemen zijn verleden tijd en hard trappen hoeft ook helemaal niet meer. De dagelijkse boodschappen, een ritje naar school, bezorging, lekker op vakantie met de fiets of gewoon ergens naartoe. Met een elektrische Bullitt is elk ritje een genot! Het is een bakfiets… maar dan toch eigenlijk ook weer niet.

 

Shimano STePS is niet alleen een motor maar een compleet systeem waarbij alle componenten harmonieus samenwerken voor onovertroffen prestaties. Elektrisch schakelen en helemaal geen weerstand als de motor uit staat zijn maar een greep uit de vele voordelen.

Meer dan alle andere elektrische aandrijfsystemen richt Shimano zich erop de rijder een echte fietsbelevenis te geven, je fietst elektrisch maar je fietst wel degelijk.

Bullitt fiets bike bakfiets

Bullitt Car(go)bikes in Business

Service en onderhoud zijn van essentieel belang bij bakfietsen. Premium producten verdienen premium service, en daarvan weet u zich bij ons verzekerd. In onze professionele werkplaats sparen wij kosten nog moeite om de allerbeste gereedschappen in huis te halen om snel, goed en efficiënt te kunnen opereren. Hierdoor kunt u bij ons altijd snel terecht en bet u de fiets nooit lang kwijt. Bovendien volgen wij alle cursussen die relevant zijn en reizen wij stad en land af naar beurzen op altijd goed op de hoogte te zijn van alle productontwikkelingen. Een Bullitt bakfiets kan je op veel plaatsen kopen maar de eerlijke service die wij geven is (helaas) bijna nergens te vinden. Juist omdat bakfietsen veel te verduren hebben is regelmatig onderhoud belangrijk maar hoe u met de fiets omgaat bepaalt uiteindelijk de onderhoudsinterval en de kosten die daarmee gemoeid gaan. Zeker is dat wij altijd in overleg met de klant werken en nooit doen of in rekening brengen wat niet van tevoren is besproken.

BUY YOUR BULLITT NOW

Stats

DrBeyk in numbers

25 jaar ervaring in bakfietsen en stadsfietsen reparaties, service en onderhoud, beurzen in heel Europa, toch we leren nog elke dag. De wereld verandert snel en zo ook de techniek en het bewustzijn voor duurzaamheid en gezondheid. De bakfietsrevolutie moest een keer komen, dat wisten wij al jaren.

Verzonden bestellingen

Geleverde Bakfietsen

Gereden kilometers op bakfietsen door ons geleverd

Jaren ervaring: EST.1998

DrBeyk Pro B2B

Het berekenen van de kosten per kilometer is bij bakfietsen complexer dan bij veel andere voertuigen. Het varieert per model, gebruik en berijder en de verschillen zijn soms best groot. Omdat er nog maar weinig toegankelijke data beschikbaar is, speelt ervaring een onmiskenbare rol de kosten vooraf in kaart te brengen. Die ervaring hebben wij als geen ander in huis. Voor advies welk model het beste bij uw klus past, een betrouwbare kostenanalyse, maar ook opleiding voor gebruik en onderhoud kunt u op onze expertise vertrouwen.

Met de nieuwe regeling krijgt u tot wel 62% terug bij aanschaf ban een elektrische bakfiets voor de zaak!! Klik op de info knop om meer te weten te komen....

Family life

Een bakfiets is een hele aankoop en veel mensen vertellen ons dat ze nooit gedacht hadden dat ze ooit zoveel geld aan een fiets uit zouden geven. Het is misschien veel geld, maar een elektrische bakfiets is veel meer dan een gewone fiets. Voor gezinnen is het vrijheid en tijd voor elkaar en dat is vandaag de dag onbetaalbaar! Als ik bij de eerste servicebeurt vraag hoe de bakfiets bevalt hoor ik bijna altijd dat het de beste aankoop 'ever' was. En als je een beetje zuinig op je bakkie bent krijg je er nog heel wat voor terug..., áls je hem ten minste ooit wilt verkopen...

CARgoBIKES

Duurzaamheid werkt alleen als er financieel voordeel aan zit. Het is meestal de besparing die mensen en bedrijven over de streep trekt. In de stad heeft een bakfiets vele voordelen. Je bespaart tijd en geld. Een bakfiets is vaak veel sneller dan een auto, zeker in de binnenstad. Je betaalt geen parkeerkosten, brandstofkosten, wegenbelasting, het is gezonder en bij klanten komt het veel sympathieker over. Het is bovendien de perfecte manier om positieve reclame voor je bedrijf te maken!

%d bloggers liken dit: