TERN HSD

We love this bike!!
Bestel een Tern
Bullitt bike
YOONIT_bikes_logo
Bike43 longtail moederfiets
CaGo Bike
urban arrow bakfiets onderhoud reparatie
Cargobike Factory
Tern HSD S8i

TERN HSD

Tern HSD, compact & veelzijdig

Een fiets voor iedereen. Groot, klein, jong en oud!! De lage bagagedrager zorgt voor een laag zwaartepunt en is deel van het frame waardoor hij ijzersterk en heel veelzijdig is. Er zijn heel veel accessoires voor, zoals een kussen met stepjes, een rek voor bagage, een kooiconstructie om kinderen te vervoeren, een bakje speciaal voor de hond met zelfs een huifje en nog veel meer… Bovendien is de fiets makkelijk rechtop te zetten en kan het stuur worden opgeklapt waardoor je hem heel ruimte efficient kunt opslaan of vervoeren.

Wij, als gezin met 4 kinderen hebben deze fiets als familiefiets. Onze twee dochters kunnen met z’n tweeën fietsen. Onze dochter van 11 kan fietsen met met haar zusje van 8 achterop, maar soms wisselen ze ook en fietst onze dochter van 8 met haar zus van 11 achterop. Mijn dochter van 11 kan mij (ruim 100kg) zelfs achterop hebben, zo makkelijk te handelen is deze fiets. Soms gebruiken mijn vrouw of is de fiets om één van de kinderen te halen of te brengen.

Onze Tern HSD is deel van de familie geworden. Het is een heerlijke tweepersoons e-bike van Duitse kwaliteit.

12

Tern HSD

Puur gebruiksgemak!! Of u er nu op rijdt, hem opbergt of verplaatst, het gebruiksgemak van de HSD is ongekend hoog. Hij is korter dan een normale fiets en weegt evenveel als een normale e-bike. De HSD kan gemakkelijk worden meegenomen op plaatsen waar andere fietsen niet passen, zoals in de lift, de bus of een SUV.

Tern HSD is enorm nuttig en verrassend klein

 

Geen Fatbike maar wel een vette bike

Een uitgebalanceerde mix van soepel rijgedrag en wendbaarheid, zonder nerveus stuurgedrag. Vanwege de rechtop zitpositie waardoor je het verkeer goed kunt overzien en een gevoelig werkende geveerde voorvork voor extra comfort, is hij ook uitermate geschikt voor toer ritten.

Ondanks zijn geringe afmetingen is de HSD een middelgrote transportfiets met een stevig draagvermogen. Met een maximaal toegestaan totaalgewicht van 170 kg en een Atlas H-bagagedrager in XL-uitvoering, is de HSD het ideale werkpaard. U kunt probleemloos voor een week aan boodschappen of een kampeeruitrusting voor het weekend meenemen. Hij heeft zelfs een speciale aanhangerkoppeling, zodat het vervoeren van nog meer lading kinderspel is.

 

Zware spullen vervoeren? Bekijk hoe u bagage goed en veilig kunt vervoeren en hoe u optimaal gebruikmaakt van het maximaal toegestane totaalgewicht van 170 kg.

 

Tern HSD Atlas H Rack™

Het extra lange en extra sterke Atlas H Rack™ kan tot maximaal 60 kg lading dragen zodat u tegelijkertijd uw kind én boodschappen kunt vervoeren of kampeerspullen voor een weekje fietsvakantie.

Tern HSD Atlas H Dropouts

Speciaal gesmeed en uitgerust met tal van functies, zoals verstelbare oversized uitvaleinden, opening voor montage van de aandrijfriem, een exclusieve en nieuwe bevestiging voor een bagagedrager en een speciale bevestiging voor een fietstrailer.

Atlas-wielen + Schwalbe-banden

Brede velgen en steekassen die geschikt zijn voor zware belading. Samen met de brede, lekbestendige Schwalbe-banden bent u klaar voor zorgeloze ritten.

Tern HSD Combo Mount

Robuuste framebevestiging met meerdere beladingsopties aan de voorzijde. Voor dagelijks woon-werkverkeer kunt u een messenger bag vastklikken of u monteert een voordrager zodat u XL-pizza’s kunt bezorgen.

Zien en gezien worden

De boordverlichting is aangesloten op de hoofdaccu, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het opladen van uw lampen. Reflecterende banden en stickers zorgen voor extra veiligheid in het donker. En dankzij de rechtop zithouding kunt u boven autodaken uitkijken en zelf ook beter gezien worden.

Hydraulische schijfremmen

De HSD is uitgerust met hydraulische schijfremmen voor remkracht onder alle weersomstandigheden. Dat is wat u nodig hebt op regenachtige dagen, zeker als u waardevolle lading vervoert.

Lekbestendige banden

De Schwalbe RaceGuard lekbescherming is een robuust beschermingslaag die zorgt dat u probleemloos door sterk vervuilde straten rolt.

Abus frameslot

Extra veiligheid voor het geval u slechts een korte koffiestop hoeft te maken. Prettige bijkomstigheid: de sleutel is dezelfde als die van de accu!

Bosch-aandrijving

Met uitstekende prestaties en het meest uitgebreide servicenetwerk biedt de nieuwste generatie Bosch-motoren niet alleen een soepele rit, maar ook een extra gevoel van zekerheid.

Gates riemaandrijving

Soepel, stil, schoon, duurzaam en onderhoudsvrij -voor meer fietstijd en minder onderhoudswerk aan uw ketting. Standaard gemonteerd op de HSD S+ en S8i.

Cane Creek Thudbuster ST

Uitzonderlijk comfort. Met deze geveerde zadelpen zweeft u comfortabel over de slechtste wegen. Standaard gemonteerd op de HSD S+.

Hoe kleiner de wielen

hoe sterker de fiets

De Tern HSD heeft de sterkte en stabiliteit van de GSD geërfd. Het in Europa vooraanstaande fietstestlaboratorium EFBE Prüftechnik GmbH uit Duitsland, heeft het HSD-frame en vork getest met een maximale belasting van 170 kg volgens hun eigen strenge Tri-test-standaard en ook de Duitse Cargobike-teststandaard DIN 79010.

Easy-Step Frame Design

Het nieuwe Easy-Step frame biedt een comfortabele, rechte zithouding voor lange en korte rijders en een gemakkelijke op/afstap.

Verstelbare cockpit

De verstelbare Andros stuurpen, het naar achteren gebogen stuur en de nauwkeurig ontworpen Ergon handgrepen zorgen voor een fenomenaal comfortabel rijgedrag.

Voorvork

Een op maat gemaakte SR Suntour verende voorvork absorbeert alle schokken tijdens uw dagelijkse rit – en kan overweg met de 170 kg lading die de HSD kan dragen.

Flat Fold

In 15 seconden verandert de HSD in een plat pakket, perfect voor SUV’s, stationwagons of buscompartimenten.

Stats

DrBeyk in numbers

25 jaar ervaring in bakfietsen en stadsfietsen reparaties, service en onderhoud, beurzen in heel Europa, toch we leren nog elke dag. De wereld verandert snel en zo ook de techniek en het bewustzijn voor duurzaamheid en gezondheid. De bakfietsrevolutie moest een keer komen, dat wisten wij al jaren.

Verzonden bestellingen

Geleverde Bakfietsen

Gereden kilometers op bakfietsen door ons geleverd

Jaren ervaring: EST.1998

DrBeyk Pro B2B

Het berekenen van de kosten per kilometer is bij bakfietsen complexer dan bij veel andere voertuigen. Het varieert per model, gebruik en berijder en de verschillen zijn soms best groot. Omdat er nog maar weinig toegankelijke data beschikbaar is, speelt ervaring een onmiskenbare rol de kosten vooraf in kaart te brengen. Die ervaring hebben wij als geen ander in huis. Voor advies welk model het beste bij uw klus past, een betrouwbare kostenanalyse, maar ook opleiding voor gebruik en onderhoud kunt u op onze expertise vertrouwen.

Met de nieuwe regeling krijgt u tot wel 62% terug bij aanschaf ban een elektrische bakfiets voor de zaak!! Klik op de info knop om meer te weten te komen....

Family life

Een bakfiets is een hele aankoop en veel mensen vertellen ons dat ze nooit gedacht hadden dat ze ooit zoveel geld aan een fiets uit zouden geven. Het is misschien veel geld, maar een elektrische bakfiets is veel meer dan een gewone fiets. Voor gezinnen is het vrijheid en tijd voor elkaar en dat is vandaag de dag onbetaalbaar! Als ik bij de eerste servicebeurt vraag hoe de bakfiets bevalt hoor ik bijna altijd dat het de beste aankoop 'ever' was. En als je een beetje zuinig op je bakkie bent krijg je er nog heel wat voor terug..., áls je hem ten minste ooit wilt verkopen...

CARgoBIKES

Duurzaamheid werkt alleen als er financieel voordeel aan zit. Het is meestal de besparing die mensen en bedrijven over de streep trekt. In de stad heeft een bakfiets vele voordelen. Je bespaart tijd en geld. Een bakfiets is vaak veel sneller dan een auto, zeker in de binnenstad. Je betaalt geen parkeerkosten, brandstofkosten, wegenbelasting, het is gezonder en bij klanten komt het veel sympathieker over. Het is bovendien de perfecte manier om positieve reclame voor je bedrijf te maken!

%d