Team DrBeyk

Bakfietsen worden intensief gebruikt en hebben daarom regelmatig onderhoud nodig. Dit is meestal na een bepaald aantal kilometers of na een bepaalde tijd afhankelijk van het gebruik. Bij regelmatig onderhoud gaat uw bakfiets langer mee, behoudt zijn waarde en is bedrijfszeker. Als er onverhoopt toch iets kapotgaat kunnen wij de reparatie uitvoeren.

Wanneer u uw bakfiets voor een servicebeurt of reparatie wilt aanmelden, verzoeken wij u om het formulier geheel in te vullen. Zo kunnen wij het onderhoud goed voorbereiden en kunnen wij bepalen of er onderdelen besteld moeten worden én weten wij welke fietsenmaker het beste voor uw bakfiets kan gaan zorgen.

Om de communicatie zo efficient en duidelijk mogelijk te houden bieden wij 3 serviceniveaus waaruit u kunt kiezen. Een korte uitleg daarover vindt u hieronder. (Get rolling – Keep me safe – I love my bike)

Get rolling

Wij doen uitsluitend datgene wat u ons vraagt en is besproken. De fiets wordt niet schoongemaakt en de fiets wordt niet gecontroleerd op andere aandachtspunten. Kies deze service ook als het om een spoedreparatie of garantieaanvraag gaat.

Keep me safe

Wij doen wat u ons heeft gevraagd en controleren de fiets op acute en eventueel toekomstige mankementen. U krijgt een diagnose en wij gaan na overleg met u wel of niet aan de slag gaan met de aandachtspunten. De diagnose en het contact hierover kost €25.-

I love my bike (TLC)

U houdt van uw fiets en wilt dat alles in perfecte staat verkeert. Wij wassen uw fiets en doen alles wat nodig is alsof het onze eigen fiets was. U kunt er zeker van zijn dat wij eerlijk met uw vertrouwen omgaan en uw fiets helemaal in topconditie brengen.

Service aanvraag

Let op!

Let op!

04

Service & Onderhoud

Bij DrBeyk verzorgen wij het onderhoud en reparaties aan uw premium bakfiets in samenwerking met ervaren en gecertificeerde bakfietsspecialisten in één van onze professioneel ingerichte werkplaatsen in Amsterdam Zuid of op locatie. Meer info……

×

Welkom!

We staan je graag te woord. Klik of tik op het onderstaande icoon om de WhatsApp chat te starten.

× Hoe kan Dr. Beyk je helpen?