Team DrBeyk
Uw bakfiets wordt waarschijnlijk intensief gebruikt en heeft daarom regelmatig onderhoud nodig. Dit is meestal na een bepaald aantal kilometers of na een bepaalde tijd afhankelijk van het gebruik. Bij regelmatig onderhoud weet u zeker dat uw bakfiets lang meegaat, zijn waarde behoudt en betrouwbaar is. Als er onverhoopt toch iets kapotgaat kunnen wij de reparatie uitvoeren.

Als u uw bakfiets voor een servicebeurt of reparatie wilt aanmelden, verzoeken wij u om het formulier geheel in te vullen. Zo kunnen wij het onderhoud goed voorbereiden en kunnen wij bepalen of er onderdelen besteld moeten worden en weten wij welke fietsenmaker het beste voor uw bakfiets kan gaan zorgen.

Om de communicatie zo efficient en duidelijk mogelijk te houden bieden wij 3 serviceniveaus waaruit u kunt kiezen. Een korte uitleg daarover vindt u hieronder. (Get rolling – Keep me safe – I love my bike)

Get rolling

Wij doen uitsluitend datgene wat u ons vraagt en is besproken. De fiets wordt niet schoongemaakt en de fiets wordt niet gecontroleerd op andere aandachtspunten. Kies deze service ook als het om een spoedreparatie of garantieaanvraag gaat.

Keep me safe

Wij doen wat u ons heeft gevraagd en controleren de fiets op acute en eventueel toekomstige mankementen. U krijgt een diagnose en wij gaan na overleg met u wel of niet aan de slag gaan met de aandachtspunten. De diagnose en het contact hierover kost €25.-

I love my bike (TLC)

U houdt van uw fiets en wilt dat alles in perfecte staat verkeert. Wij wassen uw fiets en doen alles wat nodig is alsof het onze eigen fiets was. U kunt er zeker van zijn dat wij eerlijk met uw vertrouwen omgaan en uw fiets helemaal in topconditie brengen.

Service aanvraag

Let op!

Let op!

06

Bike Doctors

Snelle reparaties op locatie. Waarom mobiel? Bike Doctors zijn fietsenmakers op de bakfiets die naar u toe komen als het lastig is voor u om bij de fietsenmaker te komen, zodat u de fiets voor grotere klussen naar de fietsenmaker kunt rollen.

Fietssleutel kwijt of gaat uw fiets niet meer open en staat de fiets op een lastige plek geparkeerd. De jongens van www.Fietssleutelkwijt.nl komen razendsnel naar u toe om uw fiets weer te bevrijden en als het moet een nieuw slot te monteren.

08

De Timmerman

Voor reparaties aan bakken en custom houten bakken voor uw bakfiets kunt u binnenkort ook bij ons terecht. Onder ons dak zit een timmerman met een CNC-vreesmachine die bijna alles maken kan.

09

Conceptontwikkeling

De juiste bakfiets, een businessmodel en geld verdienen, het kan! Wij bieden begeleiding van idee tot resultaat. Het begint met een eerlijke beoordeling of iets levensvatbaar is. Realistisch advies is van onschatbare waarde, zeker bij de start.