**Bij ons wordt u altijd snel en goed geholpen en is uw bakfiets bijna altijd dezelfde dag weer klaar.

Kies zelf een tijd in één van de agenda’s ⇓ of vul het contactformulier hieronder in.

Razendsnel, eerlijke prijzen en de beste service…

Bicycleman

Marten is een echte allrounder. Na een aantal jaar intensief onderhoud bij bedrijven als post.nl, TringTring, Urban Arrow, etc. gedaan te hebben kent hij alle ins en outs van B2B bakfiets gebruik. Bicycleman is Urban Arrow specialist bij uitstek!!

Marten repareert ook op locatie!

Bakfiets reparaties

Maatcycles

Maatcycles heeft het vak geleerd bij BikeFix in London waar hij een paar jaar aan high-end ligfietsen en Riksja’s sleutelde. Bij Matt is zelf Bullitt rijder en specialist, bij hem is uw bakfiets in goede handen.

Matt is ook professioneel geluidsman en reist hiervoor de wereld af.

Bakfiets onderhoud

Tijdig onderhoud kost niet,

maar bespaart juist…

Bakfietsen worden intensief gebruikt en hebben daarom regelmatig onderhoud nodig. Dit is meestal na een bepaald aantal kilometers of na een bepaalde tijd, afhankelijk van het gebruik. Bij regelmatig onderhoud gaat uw bakfiets langer mee en behoudt hij zijn waarde. Zo blijft uw bakfiets veilig en bedrijfszeker.

Als u het contactformulier invult nemen wij zo snel mogelijk contact met u op voor een afspraak.

Om de communicatie zo efficient en duidelijk mogelijk te maken bieden wij keuze uit 3 serviceniveaus. Een korte uitleg daarover vindt u hieronder. (BasicStandaardGOLD)

Vanzelfsprekend helpen wij u ook als uw

bakfiets niet bij ons is gekocht…!

Basic

Wij doen uitsluitend wat u ons vraagt en nodig is om de fiets weer operationeel te maken.

*De fiets wordt niet schoongemaakt en de fiets wordt niet gecontroleerd op andere aandachtspunten.

Standaard

Uw bakfiets krijgt een grondige onderhoudsbeurt en wordt waar nodig schoongemaakt. Wi controleren uw bakfiets op acute, en eventueel toekomstige aandachtspunten en bespreken die met u zodat u kunt beslissen of dit nu moet worden gedaan, of op een later moment.

GOLD (TLC)

Wij wassen uw bakfiets en voeren een uitgebreide onderhoudsbeurt uit waarbij alle onderdelen de aandacht krijgen. Vervolgens doen wij alles wat nodig is om hem in topconditie te krijgen zodat u op een smetteloze bakfiets weer veilig de weg op gaat.

Service aanvraag

Geen probleem...!

Upload een foto (optioneel) Choose FilesNo Files ChosenAccepted file types: jpg, jpeg, jpe, gif, png, pdf. Max. file size: 1 MB

04

Service & Onderhoud

Bij DrBeyk verzorgen wij het onderhoud en reparaties aan uw premium bakfiets in samenwerking met ervaren en gecertificeerde bakfietsspecialisten in één van onze professioneel ingerichte werkplaatsen in Amsterdam Zuid of op locatie. Meer info…

%d bloggers liken dit: