Tijdig onderhoud kost niet, maar bespaart.

Bakfietsen worden intensief gebruikt en hebben daarom regelmatig onderhoud nodig. Dit is meestal na een bepaald aantal kilometers of na een bepaalde tijd, afhankelijk van het gebruik. Bij regelmatig onderhoud gaat uw bakfiets langer mee en behoudt hij zijn waarde. Zo blijft uw bakfiets veilig en bedrijfszeker.

Wij verzoeken u om het contactformulier in te vullen. Zo kunnen wij het onderhoud goed voorbereiden vooraf bepalen of er onderdelen besteld moeten worden.

Om de communicatie zo efficient en duidelijk mogelijk te maken bieden wij   keuze uit 3 serviceniveaus. Een korte uitleg daarover vindt u hieronder. (BasicStandaardGOLD)

Basic

Get Rolling… Wij doen uitsluitend wat u ons vraagt en nodig is om de fiets weer operationeel te maken.

De fiets wordt niet schoongemaakt en de fiets wordt niet gecontroleerd op andere aandachtspunten.

Standaard

Keep me safe… Uw bakfiets krijgt een grondige onderhouds-beurt en wordt waar nodig schoongemaakt. Wi controleren uw bakfiets op acute, en eventueel toekomstige aandachts-punten en bespreken die met u zodat u kunt beslissen of dit nu moet worden gedaan, of op een later moment.

GOLD (TLC)

I love my Bike… Wij wassen uw bakfiets en voeren een uitgebreide onderhoudsbeurt uit waarbij alle onderdelen de aandacht krijgen. Vervolgens doen wij alles wat nodig is om hem in topconditie te krijgen zodat u op een smetteloze bakfiets weer veilig de weg op gaat.

Wij helpen ook als uw bakfiets niet bij ons is gekocht…!

Service aanvraag

Geen probleem...!

04

Service & Onderhoud

Bij DrBeyk verzorgen wij het onderhoud en reparaties aan uw premium bakfiets in samenwerking met ervaren en gecertificeerde bakfietsspecialisten in één van onze professioneel ingerichte werkplaatsen in Amsterdam Zuid of op locatie. Meer info……

×

Welkom!

We staan je graag te woord. Klik of tik op het onderstaande icoon om de WhatsApp chat te starten.

× Hoe kan Dr. Beyk je helpen?