Urban Arrow Connected GPS-tracker met App

Om diefstal tegen te gaan heeft Urban Arrow zijn eigen Connected GPS-Tracker inclusief App ontwikkeld. Met dit systeem kun je de fiets niet alleen live tracken maar heb je ook andere handige features at hand….

Altijd verbonden

In de App kunt u real time zien waar uw Urban Arrow is, waar uw bakfiets is geweest en wat de status is van bijvoorbeeld de batterij. Als u de fiets in de App op slot zet krijt u een melding als uw bakfiets beweegt.

Onder de motorkap

De App wordt onder de motorkap gemonteerd en aangesloten op de motor. Zo kan de dief er niet bij. De Accu van de tracker laadt automatisch op de batterij van de fiets

Vind service / opvolgservice

Bij de Urban Arrow Connected krijgt u de de App en 4 jaar lang gratis vind-/opvolgservice. Als de fiets wordt gestolen hoeft u alleen een swipe op uw telefoon te maken en het opsporingsteam komt voor u in actie!!

Installeren, App downloaden en geen spanning meer…

Urban Arrow Connected available

Laat de Connected module monteren

Bij DrBeyk wordt de module vakkundig gemonteerd en geregistreerd. Wij hebben een speciale slotbout waardoor een dief de motor niet open kan maken om de tracker te saboteren. Eenmaal geinstalleerd heeft u er geen omkijken meer naar.

Urban Arrow Connected GPS tracker met Ap

Download de Urban Arrow Connected App

De App heeft behalve het real-time tracken van de fiets veel andere handige functies. Er wordt constant aan gewerkt om de app up-to-date en er worden steeds functies aan toe gevoegd. 

Urban Arrow connected GPS vindservice

Gratis opvolg & vindservice

Met een druk op de knop in de App komt het opsporingsteam in actie om uw Urban Arrow terug te vinden. Maar als u de fiets in de App al op slot heeft gezet kunt u de dief al wegjagen als hij de bakfiets aanraakt.

 Stel onderhoud nooit uit…

Gun het de dief niet, ook al bent u verzekerd!!

Vaak horen wij: “Waarom zou ik zo een dure tracker kopen, ik ben toch verzekerd…” In de meeste gevallen is uw fietsverzekering een ‘objectverzekering’ en als het object weg is en wordt vervangen moet u meestal weer een nieuwe verzekering afsluiten en bet u het eerder betaalde bedrag kwijt.

Bovendien is het altijd een ‘hassle’… je moet aangifte doen, melding maken bij de verzekering en een nieuwe fiets bestellen, die soms duurder is geworden en niet altijd direct leverbaar is. Als uw Urban Arrow niet wordt gestolen of wordt teruggevonden is dat winst voor iedereen. Hoe minder bakfietsen gestolen worden hoe lager de verzekeringspremie!

Tijdens de introductie hoorden wij sommige fietsenmakers zeggen: “Maar voor ons is het niet goed, wij verkopen minder fietsen!” Dat is niet onze instelling!!

Maak snel een afspraak en laat de Urban Arrow Connected GPS tracker met App monteren.

Urban Arrow GPS-Tracker

Wacht niet tot hij weg is….

De harde realiteit is dat ongeveer 20% van het totaal in Nederland uitgekeerde verzekeringsgeld is uitgekeerd voor gestolen Urban Arrows. Van klanten hoorde ik dat hele straten zijn leeggehaald. Het is ook niet onlogisch… De Urban Arrow was altijd een makkelijke vangst met hoge opbrengst. Iedereen wil hem tenslotte hebben en in Nederland hebben we nou eenmaal een ‘fiets kopen?’ cultuur. Ik hoop en denk dat de Urban Arrow Connected GPS-Tracker daar echt verandering in gaat brengen.

Urban Arrow bosch onderhoud
Gates belt drive service
Shimano Steps bakfiets service
Rohloff service
I’ve had my UA for a couple of years now and any time I’ve had a problem the Team at the shop and the support online is amazing. I would recommend using there service 100%!!
27-2-2022<br /> Bryan , Amsterdam

Top. Fijne mensen, persoonlijke benadering, vriendelijk. Ze hebben het heel druk maar geven je het gevoel dat ze alle tijd voor je hebben. Heel integer, lijken niks te verkopen dat niet nodig is. Ik kan zo nog een tijdje doorgaan. Niet geloofwaardig misschien maar wel de waarheid wat ons betreft!
8-12-2020<br /> Maaike , Amsterdam

Goed, vriendelijk en eerlijk – de fijnste (bak-)fietsenwinkel van Nederland

Dit is zo’n fijne winkel. Top service, heel vriendelijke mensen, en altijd eerlijk advies. DrBeyk Online voor de electrische bakfiets, en DrBeyk voor de reguliere fiets. Nooit meer anders.

18-11-2020<br /> Rogier , Amsterdam

Onze werkwijze…

Sociaal, duurzaam en efficient

Een aantal kleine zelfstandige bedrijven onder de hoede van DrBeyk, ieder met zijn eigen kracht en specialisme om u met volledige toewijding van dienst te zijn. Zo heeft elke werker de volle opbrengst van zijn handen en vrijheid om te werken naar zijn eigen kracht en tijdsindeling. Dat is volgens ons de beste formule om samen sterk, gezond en gemotiveerd te blijven. Een soort coöperatie waarin iedereen gelijk is en een belang heeft in het succes van de ander, en waarbij u verzekerd bent van de beste service.

DrBeyk’s Premium Bakfiets service onderhoud en reparaties

*Wij kunnen alle reparaties en elk soort onderhoud uitvoeren maar wij werken alleen aan A-Merk bakfietsen van fabrikanten die ons onderdelen kunnen leveren. Deze keuze hebben wij gemaakt om het voor u en voor ons haalbaar te houden. Omdat de kwaliteit van slechte fietsen meestal heel laag is zijn de kosten voor onderhoud en reparatie relatief hoger dan bij goede Bakfietsen. Dit is voor u en voor ons geen prettige situatie.

Wij repareren wel bakfietsen van Urban Arrow – Larry vs Harry – Bakfiets.nl – Riese & Muller – Tern – Lovers – Carqon – YOONIT – Babboe – Chike – Gazelle – Batavus – CAGO – Chistiania – BULLITT – Carla Cargo – Kettler – Veloe – Bike43 – etc..

Als uw bakfiets hier niet tussen staat hopen wij dat u ons ten goede houdt

Wij werken uitsluitend op afspraak

Wilt u van onze diensten gebruik maken? Vul dan het contactformulier in zodat wij snel en efficient een afspraak in kunnen plannen met de juiste monteur.

Zo heeft u duidelijkheid, hoeft u niet te wachten, komt u niet voor niets en kunnen wij direct efficient en goed voorbereid aan de slag met uw Bakfiets.

020 - 26 04 077

1. Uiterwaardenstraat 163-171, 1079CL Amsterdam

2. Uiterwaardenstraat 84a, 1079CD Amsterdam

Op afspraak (via mail)

Een korte vraag? Stuur een apje

DrBeyk bakfiets werkplaats

🚿Bakfiets wassen:

80% van het onderhoud zit hem in het schoonhouden van de fiets. Hoewel wij in Nederland niet gewend zijn onze ‘stadsfiets’ te wassen is dit wel zeer aan te raden. Denk aan een mountainbiker die na elke tocht zijn fiets wast, droogt en weer boven zijn bed hangt… zó extreem hoeft het niet maar het is goed om een fiets elk kwartaal met een sopje warm water met afwasmiddel, een borstel en een spons lekker schoon te maken. Gevorderden kunnen ook de hogedrukspuit bij de benzinepomp gebruiken maar let op!! Bij verkeerde gebruik van de hogedrukspuit kunt u schade veroorzaken en vervalt de garantie.

De beste set op de markt om uw fiets tiptop schoon te houden is deze: Muc-Off 8 in 1 bicycle kit

Als u wilt dat wij de fiets wassen laat het ons dan weten. Het valt niet onder de gratis service, wij rekenen daar €50.- voor en maken uw fiets weer helemaal fris.

 

🔧Eerste service beurt:

De eerste onderhoudsbeurt voor uw Bakfiets is gratis binnen drie maanden en vóór 500 km. Deze beurt duurt maximaal één uur en u kunt er op wachten met een lekker kopje koffie of iets anders als u de fiets naar onze werkplaats brengt.

*Na drie maanden of met dan 500km brengen wij kosten voor de eerste service en/of reparatie in rekening (€15 per kwartier excl. materiaal).

Wilt u liever dat wij naar u toe komen? Raadpleeg dan onze voorrijtarieven hieronder. Als u een eerste servicebeurt tegoed heeft brengen wij alleen de voorrijkosten in rekening en niet de servicebeurt.

Klik hier voor tips voor gebruik en onderhoud van de Urban Arrow en andere bakfietsen.

*Als je naar de tandaarts gaat kom je met gepoetste tanden en als je de bakfiets naar de fietsenmaker brengt kom je met een schone fiets. Als de fiets extreem vies is behouden wij ons het recht de fiets (in overleg) te wassen (á €50.- of de reparatie uit te stellen tot de fiets schoon gebracht kan worden.

 

🕒Periodiek Bakfiets onderhoud:

Door regelmatig onderhoud, in combinatie met regelmatig wassen, blijft uw bakfiets bedrijfszeker en waardevast. Bovendien verkleint u de kans met panne komen te staan. Wij adviseren een bakfiets minimaal eens per jaar (of elke 2000-3000km) voor onderhoud te brengen. Hierdoor blijven de kosten te overzien en voorkom je dat dingen onnodig stuk gaan. Bij fietsen met schijfremmen moeten de remblokken bij normaal rijgedrag eens in de c.a. 2500km worden vervangen.

Juist bij een dure (bak)fiets is onderhoud superbelangrijk!!

 

👨‍🔧Garantie:

Op alle producten zit 2 jaar fabrieksgarantie. Arbeidsloon dat met een garantiegeval gemoeid gaat nemen wij in het eerste jaar voor onze rekening. De fabrikant beoordeeld en bepaalt of iets wel of geen garantie is, wij zijn in de meeste gevallen slechts de tussenpersoon. Hoewel wij alles altijd zo snel mogelijk proberen af te handelen kan het beoordelen in sommige gevallen enige tijd duren.

Wat is garantie? Onder garantie vallen product falen en productiefouten. Op ‘aan slijtage onderhevige onderdelen’ zit geen garantie tenzij het duidelijk om één van de twee voorgenoemde situaties gaat. Bij roekeloos gebruik en gebrekkig onderhoud kan de garantie komen te vervallen. Wij proberen daarin altijd redelijk en waar mogelijk coulant te zijn en verwachten dat ook van u 😊

Als er werkelijk sprake is van garantie en u de fiets niet bij ons langs kunt brengen halen wij de bakfiets kosteloos op en leveren wij hem als dat nodig is kosteloos ook weer af. Als het geen garantie blijkt gelden onderstaande tarieven.

 

🚑 Bakfiets Service op locatie of haal (en breng service):

🌳🍀Omdat deze service altijd CO² uitstoot is het altijd beter om zelf met de fiets langs te fietsen of de service lokaal uit te laten voeren. Als dit echt niet kan gelden onderstaande tarieven.

  • Amsterdam (postcode 1000-1109) voorrijkosten: €55.-
  • Amstelveen (postcode 1180 – 1189) voorrijkosten €55.-
  • Gooise Meren: Muiden, Naarden, Bussum, Muiderberg (postcode 1389 – 1412) €55.-
  • Haarlem, Heemstede, Bloemendaal, Zandvoort, Lisse, Noodwijk €80.-
  • Hilversum (postcode 1200 – 1243) €55.-
  • Gemeente Haarlemmermeer €65.-
  • Gemeente Waterland €65.-
  • Andere plaatsen in overleg.

*Niet álle reparaties kunnen op locatie worden uitgevoerd. In dat geval halen wij de fiets op en overleggen wij met u of de fiets na de reparatie bezorgd moet worden. U kunt er dan ook voor kiezen de fiets zelf op te halen en terug te fietsen, altijd in overleg met u. Voor ‘halen en brengen’ gelden onderstaande tarieven.

🚛 Wij kunnen de bakfiets ook op laten halen door een derde partij (zie tarieven hieronder) of u kunt het zelf regelen via Brenger.nl

Afstand (enkele reis) Focus Brenger
0-25km €120.- €45.-
25-70km €120.- €58.-
70-150km €120.- €77.-
150-240km €120.- €94.-
%d bloggers liken dit: