Bedankt voor uw aanvraag!

Wij hebben uw aanvraag ontvangen en doen er alles aan zo snel mogelijk te antwoorden.

Hieronder vindt u nog een korte uitleg en de verschillende onderhoudsniveaus.

*Wij werken niet met personeel maar met Maatcycles en Bicycleman twee professionele monteurs met eigen werkplaats die als zelfstandig ondernemers onder ons dak, volgens onze bedrijfsfilosofie en ethiek onderhoud en service van bij ons verkochte fietsen uitvoeren waarnaast zij ook een eigen praktijk met eigen klanten houden. Op deze manier heeft de monteur die aan uw fiets werkt de volle opbrengst van het werk van zijn handen en bent u toch verzekerd van gecertificeerd vakwerk.

De kosten voor dit onderhoud dienen daarom rechtstreeks met Maatcycles of Bicycleman afgerekend te worden. www.maatcycles.nl | www.bicycleman.nl

Get rolling

Wij doen uitsluitend datgene wat u ons vraagt en is besproken. De fiets wordt niet schoongemaakt en de fiets wordt niet gecontroleerd op andere aandachtspunten. Kies deze service ook als het om een spoedreparatie of garantieaanvraag gaat.

Keep me safe

Wij voeren de opdracht die is besproken uit. Daarnaast contoleren de fiets op acute en eventueel toekomstige mankementen. De diagnose bespreken we ben u zodat u kunt afwegen wat wel en wat (nog) niet moet gebeuren. Voor de diagnose en het contact rekenen wij €25.-

I love my bike (TLC)

Bedankt voor uw vertrouwen! Wij gaan er helemaal voor om uw fiets weer op te frissen, zowel technisch als cosmetisch zodat uw bakfiets weer als nieuw voelt en fietst. Wij informeren u alleen als er iets onverwacht extreems tegenkomen, anders doen we gewoon alles wat nodig is. Natuurlijk kunt daarbij rekenen op een eerlijk calculatie.

%d bloggers liken dit: